Розглянуто СБУ Логинов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мойша Гольдман

Поважний гравець
Реєстрування
27 Кві 2025
Дописи
160
Реакції
213
Бали
204
1. я 216948
2. 185375
3. СБУ остановила на блок посте,я надал паспорт для перевирки-у меня нет ни розшука ни штрафов, дальше никаких законных оснований меня задерживать на БП нет у него,потом Логинов начал требовать техпаспорт на авто-я отказался надавать Читаем тут https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Центральна-Україна-01-Закон-України-про-Службу-Безпеки-України.416224/ -,так как это не законно и попросил вызвать полицию для показания им тех паспорта. Логинов это все проигнорировал и дальше начал требовать тех паспорт,я ему сказал,чтоб требовать тех паспорт,у вас законные основания для этого нужны или машина должна быть в ориентировки розыска. этого ничего у него нет и он ориентировку не предоставил-дальше надел наручники и на вертолете доставил в отдел НПУ. по дороге и прибытию я ему говорил,чтоб он доставил в отдел СБУ,так как он работник СБУ,провел там проц дии и вызвал НПУ или ДКВС для конвоирования меня в тюрьму-это тоже он проигнорирывал.
Дальше,произвел незаконный обшук. после чего изъял предметы(как он говорит ,похожие на наркотики)-после чего посадил за незакону купивлю_продаж_зберигання наркотиков-а это уже НОН РП он не может знать наркотики это или нет,так как небыло проведена экспертиза.
прошу слидкуючу администрацию Внимательно пересмотреть и выдать наказание Четко Прописанным правилам проэкта
Логинов порушив:
правила держ,а саме:
2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян. | Попередження/Догана - не викликав за проханням полицию,як я прохав для надання им техпаспорту на авто,яке вин безпидставно вимагав.
також перевищення службових повноважень

https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Правила-перетину-блокпоста.181308/ -

• Заарештувати особу, яка немає або не бажає пред’явити паспорт, та проїхати до відділку для подальшого встановлення особи;---паспорт я надав. тех паспорт я не обязан показывать . может хотите мне сказать,что я еще обязан показывать на блок посту техпаспорт МОЗ или ДСНС,або ЗМИ? все четко прописанны правилам. вот правило выше-там смотрите.
  • 2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн---- повиз мене напрямую в НПУ,хоча обязан доставить в свой отдел там провести проц дии,а уже после окончания проц дий -доставити за допомогою ДКВС або НПУ в тбрьму. ТА -выписал розыск за куплю,сберегание,продажу наркотиков- не провевши экспертизу-наркотики это или нет
  • Прошу,высшую или сл. Администрацию четко указать пункт в правиле про перетен блок поста СБУ,ДКВС,ДСНС,МОЗ,ЗСУ может законно требовать тех паспорт на авто.
4. доказ:
тайм коды:
0.40-надаю паспорт,все проверил в планшете,ни в розыске ни штрафов нет у меня- дальше никаких законных оснований меня задерживать на БП нет у него
1.20-2.57 незаконно требует надать тех паспорт,перевищуе службови повноваження и затримуе мене за непидкору-перевищення службових повноважень.
4.06-7.13 везет в НПУ,а не в СБУ для проведення проц дий и проводить там без працивникив НПУ-нон РП
7.13-10.43- нон рп розшук и вилучення предметов,нет оснований проводить его,так как нет прав у него требовать тех паспорт. так же НОН РП розыск -выписал розыск за куплю,сберегание,продажу наркотиков- не провевши экспертизу-наркотики это или нет,та непидкору
5. 28.08.2026

Останнє редагування:

Євгеній Малиновський

Старший Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
14 Кві 2024
Дописи
186
Реакції
112
Бали
443
Вітаю, перерозглянувши вашу скаргу, можу винести вердикт:

Відповідно до чинних правил перетину блокпоста, співробітник має право перевіряти технічну документацію на транспортний засіб. Тому вимога надати техпаспорт у даній ситуації сама по собі порушенням не є.

Також прохання громадянина викликати співробітників НПУ не створює обов'язку працівника СБУ виконувати його, якщо він мав право самостійно провести відповідну перевірку.

Інші наведені в оскарженні моменти також не дають достатніх підстав для кваліфікації дій співробітника за 2.17.

Водночас наявність розбіжностей між правилами блокпоста та законодавством буде окремо опрацьовано, щоб у подальшому уникнути подібних спірних ситуацій.

А також працівнику СБУ Святославу Логінову буде анульована догана.

Розглянуто.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі