Відмовлено СБУ/ Матвєй Лавренко #69793, Вадим Махно #69490 / Посадив без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Заєць ❄️

Добре, що п'ятниця сьогодні, а не завтра, як вчора
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
586
Реакції
285
Бали
83
Адреса
Вінниця
  1. Нікнейм гравця: Матвєй Лавренко #69793 та Вадим Махно #69490
  2. Особистий нікнейм: Роман Заєць #1798
  3. Суть скарги: Ми працювали на угоні, данні працівники зупинили нашу машину просто розстрілявши її, напарника мого розстріляли, а мене посадили, не надавши відеодоказів(фрабс я включив вже в НПУ), ігноруючи мої прохання показати відеореєстратор, видали статті і посадили. Я вимагаю в працівників повне відео, на якій підставі вони мене затримали.
  4. Докази (скріншот/відео): тиць (в Матвєя мікро рипіло, а моє чогось OBS зробив дуже тихи, але якщо поставити звук на макс, то там все чути)
  5. Дата порушення: 28.10.2023

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
Вітаю, полковник СБУ Харкова,

Надайте повні докази ситуації (від початку до кінця). На цих доказах порушень від співробітників не побачив.
З приводу доказів, якщо бажаєте ознайомитись, звертайтесь до судового процесу Мерії Харкова (мов що незаконне затримання і так далі).

Роман Заєць ❄️

Добре, що п'ятниця сьогодні, а не завтра, як вчора
Реєстрування
8 Лип 2022
Дописи
586
Реакції
285
Бали
83
Адреса
Вінниця
Вітаю, полковник СБУ Харкова,

Надайте повні докази ситуації (від початку до кінця). На цих доказах порушень від співробітників не побачив.
З приводу доказів, якщо бажаєте ознайомитись, звертайтесь до судового процесу Мерії Харкова (мов що незаконне затримання і так далі).
Так говорю ж, немає повного, прошу надати докази затримання з нагрудної камери співробітників, через те, що вони не надали їх при затриманні

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,204
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю.
Недостатньо доказів.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі