Розглянуто СБУ / Микита Адамсон, Джезус Кривий, Деніс Коломойський, Костя Крід / RK+PG+DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,958
Реакції
10,048
Бали
253
1. Нікнейм гравця: Микита Адамсон, Джезус Кривий, Деніс Коломойський, Костя Крід
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги: Чого так тяжко просто сісти в машину і поїхати? Потім говорять, що просто токса дм...

Відео 1- PG Микита Адамсон, Джезус Кривий
Відео 2- RK+DM- Джезус Кривий, DM Деніс Коломойський, Костя Крід
Відео 3- PG Джезус Кривий, Микита Адамсон
4. Особисті докази (скриншот/відео):
Відео 1, Відео 2 --- 06.06.2023

Відео 3 --- 07.06.2023
5. Дата порушення: 06.06.2023, 07.06.2023

Джезус Кривий

Легенда
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
21
Шановний Блащина давайте розберемось.Почнемо з моменту на Блок Посту.Якщо для вас 2 людини проти 4 це ПГ мені вас дуже шкода,По друге в момент вашої зупинки на яку ви не зразу відреагуввали до вас стояло запитання чому рухаємось по вулиці у комендантську годину.Також мій співробітник Микита Адамсон який вистрілив у небо не стріляючи ні по кому з людей які були там присутні ви починаєте відкривати по нам вогонь та вбиваєте.Очікуйте відповіді від Адміністрації.Також робити так як ви це не зовсім нормально а саме підїжати до працівників СБУ і постійно говорити сів в машину і уїхав.Це вже перетягування РП у свою сторону

Андрій Блащина

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,958
Реакції
10,048
Бали
253
Шановний Блащина давайте розберемось.Почнемо з моменту на Блок Посту.Якщо для вас 2 людини проти 4 це ПГ мені вас дуже шкода,По друге в момент вашої зупинки на яку ви не зразу відреагуввали до вас стояло запитання чому рухаємось по вулиці у комендантську годину.Також мій співробітник Микита Адамсон який вистрілив у небо не стріляючи ні по кому з людей які були там присутні ви починаєте відкривати по нам вогонь та вбиваєте.Очікуйте відповіді від Адміністрації.Також робити так як ви це не зовсім нормально а саме підїжати до працівників СБУ і постійно говорити сів в машину і уїхав.Це вже перетягування РП у свою сторону
Шановний Кривий
1) Для мене ПГ це коли вам погрожує толпа людей озброєних і говорить конкретні вказівки а ви ігноруєте не виконуєте і не переживаєте за своє життя, і та 2 сбу проти 4 опг це PG, не понятно чому вам мене шкода? (може пояснете?)
2) Микита Адамсон, зробив провокацію і відкрив вогонь, ми не будем чекати поки по нам попаде і ми не знаєм, що в нього в голові.
3) Це не ми підїжаємо а ви за нами катаєтесь і тормозите нашу автівку, перетягування в свою сторону РП тим, що вам даємо нормально сісти в машину і поїхати замість того, щоб застрелити?

І чого ви нічого не пояснили за РК і за те, навіщо ви в нас без причинно почали стріляти?

З цим всім згожуюсь з вами тільки з одним -Очікуємо відповіді від Адміністрації

Джезус Кривий

Легенда
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
22
Реакції
6
Бали
21
Шановний Кривий
1) Для мене ПГ це коли вам погрожує толпа людей озброєних і говорить конкретні вказівки а ви ігноруєте не виконуєте і не переживаєте за своє життя, і та 2 сбу проти 4 опг це PG, не понятно чому вам мене шкода? (може пояснете?)
2) Микита Адамсон, зробив провокацію і відкрив вогонь, ми не будем чекати поки по нам попаде і ми не знаєм, що в нього в голові.
3) Це не ми підїжаємо а ви за нами катаєтесь і тормозите нашу автівку, перетягування в свою сторону РП тим, що вам даємо нормально сісти в машину і поїхати замість того, щоб застрелити?

І чого ви нічого не пояснили за РК і за те, навіщо ви в нас без причинно почали стріляти?

З цим всім згожуюсь з вами тільки з одним -Очікуємо відповіді від Адміністрації
Даю відповідь чому ми почали по вам стріляти на Блок посту так як він був захвачений ОПГ ми його відбивали.а по ситуації з зупинкої перечитайте щераз що я вам писав зупинено вас було за порушення правил комендантської години.Якщо ми вас зупинили то значить РП вже на нашій стороні а ви його перетягуєте на свою.Про співробітника якщо він вистрілив у небо то це значить що він вас спровокував мені дуже цікаво чим він спровокував вас якщо вистріл був здійснений у гору а не по вам.А так як ви думаєте що вам все дозволено дуже сильно помиляєтесь.Коли ми вас затримуємо кожного разу ви офаєтесь з гри тим самим відходите від РП а тут коли ви їздете толпою то вам потипу все позволено ну раз так тоді добре чекаємо відповіді Адміністраціїї

Андрій Блащина

Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,958
Реакції
10,048
Бали
253
Даю відповідь чому ми почали по вам стріляти на Блок посту так як він був захвачений ОПГ ми його відбивали.а по ситуації з зупинкої перечитайте щераз що я вам писав зупинено вас було за порушення правил комендантської години.Якщо ми вас зупинили то значить РП вже на нашій стороні а ви його перетягуєте на свою.Про співробітника якщо він вистрілив у небо то це значить що він вас спровокував мені дуже цікаво чим він спровокував вас якщо вистріл був здійснений у гору а не по вам.А так як ви думаєте що вам все дозволено дуже сильно помиляєтесь.Коли ми вас затримуємо кожного разу ви офаєтесь з гри тим самим відходите від РП а тут коли ви їздете толпою то вам потипу все позволено ну раз так тоді добре чекаємо відповіді Адміністраціїї

"Якщо ми вас зупинили то значить РП вже на нашій стороні а ви його перетягуєте на свою."- максимально дивно як ви пройшли обзвон, як ви собі уявляєте бандитів кримінальних авторитетів які будуть зупинятись при паршому вашому бажанні? при тому, що їх ще і більше. Чи на вашу думку коли ви захотіли тормознути ми маємо здатись і піти сидіти, це максимально смішно

"Про співробітника якщо він вистрілив у небо то це значить що він вас спровокував мені дуже цікаво чим він спровокував вас якщо вистріл був здійснений у гору а не по вам." --- Думаю вам адміністрація дасть на це вдповідь

"Коли ми вас затримуємо кожного разу ви офаєтесь з гри тим самим відходите від РП а тут коли ви їздете толпою то вам потипу все позволено ну раз так тоді добре" -- якісь докази будуть чи це просто фантазія?

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, на першому відео не Джезус кривий та Микита Адамсон отримають покарання у вигляді демограну по причині PG на 60хв
На другому відео гравець
Джезус Кривий отримає покарання у вигляді демограну на 30хв по причині RK, гравець Деніс Коломойський отримає покарання у вигляді деморану 60хв по причині DM. На третьому відео гравець Микита Адамсон та Джезус Кривий отримають покарання у вигляді демограну по причині PG на 60хв
Зачинено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі