- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,945
- Реакції
- 10,048
- Бали
- 253
Ваш нікнейм: Андрій Блащина
Нікнейм гравця: Віталій Шевченко
Дата порушення: 13.08.2022
Опишіть ситуацію: один говорить почикати в сбу а другий вяже, опреділіться між собою
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Тайм-код:
0.50 Передав паспорт (показав що статтів не маю)
1.28 сказали Артем Українець, розібратись за мною
1.50-2.11 обяснив чому не покідаю зону сбу по прозьбі
2.24 Співробітник Артем Українець, сказав зайти та почекати в середині сбу (я так і зробив)
2.37 Співробітник Віталій Шевченко бачучи, що відповів мені його напарник почав вязати мене
5.11 передав повторно паспорт
6.28 Видно що, відмички наручників не зроблені в нашу корість а через команду /try так як сказав Максим Древнюк в прошлій жалобі
6.55 Видно що, відмички КПЗ не зроблені в нашу корість а через команду /try так як сказав Максим Древнюк в прошлій жалобі
Яка команда була введена можна поняти по кількості зірочок в чаті перед ніком
Нікнейм гравця: Віталій Шевченко
Дата порушення: 13.08.2022
Опишіть ситуацію: один говорить почикати в сбу а другий вяже, опреділіться між собою
Скріншот/відео від свого обличчя: Відео
Тайм-код:
0.50 Передав паспорт (показав що статтів не маю)
1.28 сказали Артем Українець, розібратись за мною
1.50-2.11 обяснив чому не покідаю зону сбу по прозьбі
2.24 Співробітник Артем Українець, сказав зайти та почекати в середині сбу (я так і зробив)
2.37 Співробітник Віталій Шевченко бачучи, що відповів мені його напарник почав вязати мене
5.11 передав повторно паспорт
6.28 Видно що, відмички наручників не зроблені в нашу корість а через команду /try так як сказав Максим Древнюк в прошлій жалобі
6.55 Видно що, відмички КПЗ не зроблені в нашу корість а через команду /try так як сказав Максим Древнюк в прошлій жалобі
Яка команда була введена можна поняти по кількості зірочок в чаті перед ніком