Розглянуто СБУ,Неправомірне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Бер 2025
Дописи
65
Реакції
66
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Сергій Дмитрук
2. Нікнейм порушника: Тимофій Ковальов
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Зранку отримав ухвалу на онлайн заявку на вступ до СБУ,приїхав як було зазначено мені паном Миколенко,цитата: "Вітаю,схвалено,очікую в (не поруч,не біля,не на задньому дворі,не на парковці) СБУ м.Київа.
Приїхав,очікував в холі. Данний (не назову таку людину співробітником СБУ,бо він ганьбить такою поведінкою погони СБУ) чоловік підійшов до мене і почав шось не зрозуміле промовляти,не представляючись,не показуючи своє посвідчення (послухайте як ця людина спілкується сама с собою,бо не зрозуміло і слово),я пояснив суть мого перебування,але йому було байдуже,він чує тільки себе..Він продовжував щось бурмотіти собі під ніс,я на чат не дуже звертав уваги бо намагався розслухати що каже шановний,та пояснити,що чекаю на вступ до СБУ. Коли я нарешті розібрав,виявилось ,що це останнє попередження чи вимога і він мене затримав.

Є питання просто,як капітан плює на розпорядження полковника СБУ,яким являється Андрій Миколенко,який мені схвалив запит та запросив до СБУ м.Київа,та не перевіривши інформацію,затримує людину безпідставно?!Поки ми йшли в гараж нас наздогнав ще один співробітник СБУ та намагався пояснити Тимофію суть мого перебування(тайм код 2:01),але Ковальов все так само нікого не чув крім себе, і постійно повторював фразу :"НЕ МОЇ ПРОБЛЕМИ"
Я вважаю моє затримання не правомірним,так як я являюсь порядною людиною,яка суворо йде буквою закону,має всі наявні ліцензіі, хотів поповнити ряди СБУ за для служби на благо народу Східної України,але такі діії людини у формі відбивають всіляке бажання вступати в ряди СБУ,та взагалі підривають віру та довіру до СБУ.
Прошу прийняти суворі дисциплінарні утримання с цього спіробітника за неправомірні дії,та не бажання слухати людей,та своїх співслужбовців.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Запрошення до СБУ
Як все відбувалось
6. Дата порушення:25.02.2026

Останнє редагування:

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
952
Реакції
780
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Тимофій Коввальов [131795] - отримує покарання у вигляді
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Догана

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі