Зачинено СБУ, Перезалив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома

Козак
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
3
Ваш нікнейм: Рома Чикатило
Нікнейм гравця: Анатолій Буханець, Дмитро Каперко, Влад Евсюков,Алек Ливандовський, можете додати кого забув
Дата порушення: 04.08.22
Опишіть ситуацію: DM. Скарга перезалита, всупереч вердикту минулого розгляду - який на мою думку абсолютна маячня. - є факт скоєння ДМ, в відео обговорюється не лише "я хотів пришити СБУ-шника" а й намір - "Давайте роз'їдемось по точках скидання грузу", ситуацію видно чітко й розгорнуто, потрібно - дамо відео з дорогою до Харкова, без проблем, спроба захоплення - без відому та участі адміністрації заборонена, тоб-то ми б відлетіли в кпз якби дійсно таке заварили. Чувакам просто стало скучно, вирішили постріляти, не більше, біля будівлі СБУ не заборонено нікому стояти, заруби на носу.
Скріншот/відео від свого обличчя: Тут і тут
Тайм-код: -

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Відповідь свою дав у тій скарзі, де Видно чудово як вони почали стріляти, зараз іде звичайний плач

Рома

Козак
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
3
Відповідь свою дав у тій скарзі, де Видно чудово як вони почали стріляти, зараз іде звичайний плач
Не бачив в твоїх виправданнях хоч натяк на дм, якщо твоя межа - заходити на форум щоб дати волю фантазіям обливаючись жовчю при цьому - ліпше забанься, зроби ліпше для себе і оточуючих, можеш не дякувати;)

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Не бачив в твоїх виправданнях хоч натяк на дм, якщо твоя межа - заходити на форум щоб дати волю фантазіям обливаючись жовчю при цьому - ліпше забанься, зроби ліпше для себе і оточуючих, можеш не дякувати;)
Да все, плач закінчуй не флуди, відповідь я свою дав у тій жалобі, ви дальше в стадії кисніть та на форум з слезками. Офтоп офф.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Розбір першого відео
На початку видно, дитячі радості як вони провокують та кажуть "менти щось вже почули". Я вам нагадаю, якщо ви ще не виросли до такого. Якщо біля будівлі СБУ, підкреслю СБУ, буде стояти толпа людей, яка не перший раз світилась зі зброєю, встає на автівки, як видно на фото та цілится зі зброї. Був одразу відкритий вогонь по автівкам, для того щоб вас затримати. Але скажу вот що, відео у нас закінчується коли ми ведемо героїню до Управління СБУ в наручниках і вона оффається з гри, що прекрасно видно на моєму відео в тій скарзі, для зручності скину й сюди.
Переглянути вкладення
тайм код відео - 0:40

тайм код оффа від арешту 0:13

Що ми маємо, провокації, забіг на территорію сбу, доставання зброї біля территорії СБУ, офф від рп, обман адміністрації, та жалоба не від лиця потерпілих. І після того як ми відкрили по вам вогонь, почали у відповідь но померли(

Не дивлячись на то, що наше рп хвалять вище стоящі адміни і керівники, просто глянути оком на ваші дії, вже стає стидно і смішно, від того які діти там сидять, та кричать у мікрофони. По вчіть краще правила, закони та рп.

Граної гри на Ukraine GTA!

Рома

Козак
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
3
Розбір першого відео
На початку видно, дитячі радості як вони провокують та кажуть "менти щось вже почули". Я вам нагадаю, якщо ви ще не виросли до такого. Якщо біля будівлі СБУ, підкреслю СБУ, буде стояти толпа людей, яка не перший раз світилась зі зброєю, встає на автівки, як видно на фото та цілится зі зброї. Був одразу відкритий вогонь по автівкам, для того щоб вас затримати. Але скажу вот що, відео у нас закінчується коли ми ведемо героїню до Управління СБУ в наручниках і вона оффається з гри, що прекрасно видно на моєму відео в тій скарзі, для зручності скину й сюди.
Переглянути вкладення 2938
тайм код відео - 0:40

тайм код оффа від арешту 0:13

Що ми маємо, провокації, забіг на территорію сбу, доставання зброї біля территорії СБУ, офф від рп, обман адміністрації, та жалоба не від лиця потерпілих. І після того як ми відкрили по вам вогонь, почали у відповідь но померли(

Не дивлячись на то, що наше рп хвалять вище стоящі адміни і керівники, просто глянути оком на ваші дії, вже стає стидно і смішно, від того які діти там сидять, та кричать у мікрофони. По вчіть краще правила, закони та рп.

Граної гри на Ukraine GTA!
Ну дістав Тарас калашик вне вашої присутності, це привід починати цей цирк щоб пізніше на форумі з себе пушистих овечок вдавати?

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
3:20 фраза "я ліваю", вона показує всю силу данної недо організації дітей. На відео видно що йде угроза СБУ, що ви толпою біля воріт, та всі майже у розшуку, після нападу вашими машинами і вами на ЗСУ, вам ніхто зустрічати не буде, вас зустріли кулями і то кулі летіли по колесам щоб вас затримати, але ви що грати не вмієте що стріляти(. В дс чудово, але ріжучи вуха писклявими голосами чути, як вони кажуть за вбивство та напад. Данний недо клан бажанно розформулювати, адже крім дітей і порушень, толкового нічого не бачу, про рп взагалі мовчу.

Рома

Козак
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
22
Реакції
5
Бали
3
3:20 фраза "я ліваю", вона показує всю силу данної недо організації дітей. На відео видно що йде угроза СБУ, що ви толпою біля воріт, та всі майже у розшуку, після нападу вашими машинами і вами на ЗСУ, вам ніхто зустрічати не буде, вас зустріли кулями і то кулі летіли по колесам щоб вас затримати, але ви що грати не вмієте що стріляти(. В дс чудово, але ріжучи вуха писклявими голосами чути, як вони кажуть за вбивство та напад. Данний недо клан бажанно розформулювати, адже крім дітей і порушень, толкового нічого не бачу, про рп взагалі мовчу.
Добро, кінчай) ти мені просто покажи де в правилах написано що тобі дозволено розстрілювати усі кольорові автівки? або РП ситуацію, коротко але стисло без зайвого калу. Я навіть зброю не діставав, тримався осторонь, прилетіло декілька розумників і почали свій скілл натиску на клавіші миші демонструвати

Иван Бондаренко

Шановний гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
67
Реакції
39
Бали
18
хочу стать компотом тим, но фамилия кисель, что делать?

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Стосовно скарги:

Згідно до загальних правил сервера: "7.3 - "DM" - DeathMatch. Вбивство/поранення/завдання шкоди гравцеві або майну без IC причини."
Так як відео починається не з самого початку, я роблю висновок, що ви перші почали стріляти по СБУ (Також це чути по вашим розмовам в Discord, по словам "Я хотів пришити СБУшника").
Наступний чинник, який дозволив СБУ відкрити вогонь: здійснення кланом нападу на будівлю СБУ. Дії СБУ є законними та не порушують правил серверу.

Тому, враховуючи все вище сказане, я відмовляю в скарзі!

Створення наступних скарг по даній темі - буде каратись баном форумного аккаунта.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі