Важливо СБУ | Повернення додому

Василь Бурба

Лідер СБУ | Західна Україна
Лідер
Реєстрування
19 Лют 2024
Дописи
72
Реакції
68
Бали
63
1786013487123.png

Програма відновлення "Back Home" | Рапорт на повернення

Кожен громадянин, який раніше перебував у лавах Служби Безпеки України, має можливість повернутися до виконання своїх службових обов'язків за програмою відновлення.

Умови для повернення (Back Home):
  • Відновлення до організації дозволено, якщо після звільнення пройшло не більше 14 днів.
  • Відновленню підлягають лише ті громадяни, які перед звільненням мали мінімум 4-те звання.
  • Відновлення співробітника в організацію проводиться на одне звання нижче від минулого (-1 ранг).
  • Відновлення дозволяється виключно за умови, якщо громадянин звільнився з причини "За власним бажанням" або "Розформ".

Поновлення в організацію суворо ЗАБОРОНЕНО за таких обставин:
  • Якщо вас було звільнено через отримання 3/3 доган або за порушення статуту.
  • Якщо ви отримали ігрове блокування (бан).
  • Якщо вас було звільнено адміністратором сервера з причиною "-".
  • Якщо вас було звільнено за причиною "WARN".
  • Якщо у вас негативний соціальний рейтинг.
1786013507634.png

Форма подачі рапорту на відновлення

Голові Служби безпеки України
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу

Від: [Ваше ПІБ]​

Р А П О Р Т
на повернення до лав СБУ

Я, [Ім'я Прізвище], бажаю повернутись до проходження служби у лавах Служби Безпеки України. Прошу розглянути мій рапорт і прийняти відповідне рішення щодо мого відновлення.
До рапорту прикріплюю ксерокопії своїх документів (( посилання на imgur/youtube )):

- Паспорт: [посилання]
- Трудова книга (( має бути видно запис про звільнення )): [посилання]
- Медична книга: [посилання]
- Військовий квиток: [посилання]

Дата: ДД.ММ.РРРР
Підпис: [Ваш підпис]​
1786013507634.png

Шаблон відповіді керівництва (для копіювання):

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ

ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НА РАПОРТ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ

Шановний(а) [Прізвище та Ім'я]!

Керівництво Головного Управління Служби Безпеки України детально розглянуло Ваш рапорт щодо відновлення на службу до лав СБУ за програмою "Back Home".
Повідомляємо Вам, що за результатами перевірки він отримує статус:

СХВАЛЕНО | ВІДХИЛЕНО

Примітка / Причина відмови: [Якщо схвалено: "Раді вітати знову в наших лавах! Очікуємо Вас у Головному Управлінні СБУ для отримання форми. Ваше звання після відновлення: (вказати звання на 1 нижче)." АБО якщо відхилено, вказати причину: "З моменту Вашого звільнення минуло більше 14 днів / Причина Вашого звільнення не дозволяє скористатися програмою відновлення / Рапорт складено не за формою"].

З повагою,
[Ваша Посада (напр., Генерал-майор Служби Безпеки України / Полковник Служби Безпеки України)]
[Ваше Ім'я та Прізвище]
(підпис)

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі