Сергій Івасюк
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Чер 2023
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм гравця: Артем Артис
- Особистий нікнейм: Сергій Івасюк
- Суть скарги: все почталось з того, що я влетів в блок пост. Там стояло СБУ, на мене вдягли кайданки та відвезли до НПУ Д, а саме Дмитро Пантера. Коли я сказав, щоб мені данали адвоката. Воні щось собі там в діскорді посюсюкались і зняли с мене кайданки. Потім Артем Артис натянув на мене наручники і кудись повів. Питання?! Як працівник мене може вивезти з КПЗ без яких там підстав?! Без вісомих підстав, забрали кудись підсудного та повезти по своїх справах( це повне нонРП!) потім заспавнив свій власний транспорт та відвіз мене до СБУ Д ( це також нонРП та ПГ! ) як на справді працівник може мене по воздузі перетягнути в інше місці?!) Після цього він мене міби-то відвіз кудись та почам повне свое ПГ. Як людина може дістати с не відомо звідки якийсь " мішок, наркотики, кляпа і т.д) на мою думку що це не є відігровка того самого "РП" це повне ПГ і не відігровка самого простого. ( з відки взял, з відки дістав, як та якою рукою, ногую поклав, або зробив) Бед Коп так званий це звичайно приколько і добре. Але ж це дуже потрібно розуміти що ти робиш, а не придумувати це все з голови і займатись фігнею. Я рахую що цей працівник дуже сильно ПГшить і йому не місце в такій структурі. Все потрібно відігравати як би воно було в реальному житті, а не (срала баба мазала я
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 22.10.2023