Розглянуто СБУ//Порушення правил серверу//Нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
1. Нікнейм гравця: Ігор Ронський, Данило Наливайко, Оліка Наливайко, Стасік Наливайко, Іванн Ніго, Данило Вайнес, Данііл Перец
2. Особистий нікнейм: Хантерік Сопрано
3. Суть скарги: Нон рп Сбу/ залізли на системне зз та проводили там звільнення блок посту, після того затримали за те що я перебував в зз що не забороняється правилами форму) За дану ситуацію прошу звільнити даного Капітана, також додаю те що всі перечислені гравці порушило правила сервера такі як Нон рп дії---Тобто залетіли на дах на якому немає розмітки вертольотна площатка, в той час коли находилися в зз діставали зброю тим самим звільняли блок пост від нападу. (Додаю я займався паркуром тому вийши з мотоцикла забрався до них на дах) Затримали в за те що я находився в громадському місці яке є любим доступним для кожному гравця даного сервера.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Сидять в систем зз, Затримання, Затримка в зз,
5. Дата порушення: 15,06,23

Олексій Ханзо

Президент | Південна Україна
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
152
Реакції
69
Бали
33
1. Нон рп дій від працівників СБУ не замічено
2. Від гравця який подав скаргу є нон-рп дії а саме ходить перед дулами автоматів підчас звільнення бп від бандитів (наврядчи людина в житі лізла би на кришу з відки видеться вогонь!)
3. Гравець ід 1299 ДБ + Нон рп дії
4. Гравець передає своїм друзям де він та що він робит в дс це рахується як МГ
5. Затримувати в zz дозволено !
6. Якщо Адміністратор захоче ознайомитись з відео доказами ми йому надамо.

Останнє редагування:
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
9
Реакції
6
Бали
3
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Хантерік Сопрано [6757145] на відео зі скарги я помітив порушення від вас а саме ПГ(одні пошли на кучу людей зі зброєю) - Power Gaming - (/jail 30-60 хвилин)
Гравець [1299] ДБ - DB - (/jail 60-120 хвилин)
Закрито

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, беру скаргу на перерозгляд.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, взявши скаргу на перерозгляд виношу вердикт:
Системної "ZZ" там немає, особисто перевірив її прибрали вже давно. Щодо НонРП дій то там була рівна поверхня і більш ніж можливо там можна було посадити гвинтокрил. З затриманням згоден, хочу примітити що на відео не чутно вашого голосу, тому повністю оцінити причину вашого арешту неможливо. А от на другому відео видно порушення "NonRP Fly" від гравця Данііл Перец, за що він буде покараний. З вашої сторони були "NonRP Дії" коли у Вас знайшли паспорт, а Ви показали людині системно трудову книгу. В наступний раз прохання вказувати на відео від 2 хвилин вказувати тайм-коди, бо скарга буде відмовлена.
Гравець Данііл Перец отримує покарання: NonRP Fly (водіння тз у неможливих для нього умовах)- (/jail 30-60 хвилин).
Гравець Артьом Топчій [1299] отримує покарання: DB - (/jail 60-120 хвилин)
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі