- Реєстрування
- 19 Лют 2024
- Дописи
- 72
- Реакції
- 68
- Бали
- 63
Рапорт на отримання відпустки
Кожен співробітник Служби Безпеки України має право на отримання відпустки за умови дотримання встановлених правил.
Основні положення:
- Відсутність на робочому місці без поданого та схваленого рапорту прирівнюється до порушення службової дисципліни (прогулу).
- Максимальний термін відпустки становить — 14 днів.
- Відпустку можна брати не частіше, ніж 1 раз на 7 днів (винятки та додаткові дні можливі лише за особистим дозволом Генерала / ((Слідкуючої адміністрації))).
- Рапорт має бути поданий на розгляд не пізніше ніж за 24 години до бажаного початку періоду відсутності.
- Під час перебування у відпустці суворо забороняється виконувати будь-яку службову діяльність (затримання, патрулі тощо).
Форма подачі рапорту
Голові Служби безпеки України
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: [Ваше звання в родовому відмінку]
[Ваше ПІБ в родовому відмінку]
Генерал-майору
БУРБІ Василю Васильовичу
Від: [Ваше звання в родовому відмінку]
[Ваше ПІБ в родовому відмінку]
Р А П О Р Т
на надання відпустки
на надання відпустки
Я, [Ваше Звання] [Ваше ПІБ], який проходить службу в СБУ, прошу Вас надати мені відпустку терміном на [кількість днів] з ДД.ММ.РРРР р. по ДД.ММ.РРРР р.
За причиною: [вказати причину відпустки].
До рапорту додаю наступні копії документів (( посилання на imgur/youtube )):
- Паспорт: [посилання]
- Службове посвідчення: [посилання]
Дата: ДД.ММ.РРРР
Підпис: [Ваш підпис]
Підпис: [Ваш підпис]
Шаблон відповіді керівництва (для копіювання):
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НА РАПОРТ ПРО ВІДПУСТКУ
ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ НА РАПОРТ ПРО ВІДПУСТКУ
Шановний(а) [Звання та ПІБ співробітника]!
Керівництво Головного Управління Служби Безпеки України розглянуло Ваш рапорт щодо надання відпустки.
Повідомляємо Вам, що за результатами перевірки він отримує статус:
СХВАЛЕНО | ВІДХИЛЕНО
Примітка / Причина відмови: [Якщо схвалено: "Гарного відпочинку! Чекаємо Вас у строю по завершенню терміну." АБО якщо відхилено, вказати причину: "Некоректно заповнена форма / Відсутні копії документів / Ви вже брали відпустку менше ніж 7 днів тому"].
З повагою,
[Ваша Посада (напр., Генерал-майор Служби Безпеки України / Полковник Служби Безпеки України)]
[Ваше Ім'я та Прізвище]
(підпис)
[Ваша Посада (напр., Генерал-майор Служби Безпеки України / Полковник Служби Безпеки України)]
[Ваше Ім'я та Прізвище]
(підпис)