- Реєстрування
- 25 Чер 2025
- Дописи
- 256
- Реакції
- 346
- Бали
- 279
Кожен співробітник Служби безпеки України - може подати на відпустку, якщо в нього немає змоги перебувати в грі протягом певного часу, або якщо хоче просто відпочити і заробити грошей.
1) Рапорт на відпустку може подати співробітник СБУ який досягнув мінімум 3 рангу (можуть бути виключення).
2) Відпустка/неактив подається у зв'язку з певними причинами.
3) Максимальний термін неактиву становить 14 днів (можуть бути виключення).
4) Максимальний термін неактиву може бути збільшено за згодою Генерала/Полковника.
5) Якщо термін неактиву становить більше 7 днів, співробітника може бути звільнено за причиною "Відпустка".
6) КД між відпустками/неактивом 14 днів
7) У разі виникнення нестандартних ситуацій можуть бути виключення (Потрібно мати дозвіл від Генерала)
8) Фальсифікація документів - Відмова
9) Заява подана не по формі, включаючи форматування - Відмова
Форма подачі:
2) Відпустка/неактив подається у зв'язку з певними причинами.
3) Максимальний термін неактиву становить 14 днів (можуть бути виключення).
4) Максимальний термін неактиву може бути збільшено за згодою Генерала/Полковника.
5) Якщо термін неактиву становить більше 7 днів, співробітника може бути звільнено за причиною "Відпустка".
6) КД між відпустками/неактивом 14 днів
7) У разі виникнення нестандартних ситуацій можуть бути виключення (Потрібно мати дозвіл від Генерала)
8) Фальсифікація документів - Відмова
9) Заява подана не по формі, включаючи форматування - Відмова
Форма подачі:
Генералу Служби Безпеки України Георгію Моррісу
Від: "Ваше ім'я та прізвище"
Від: "Ваше ім'я та прізвище"
Я, "ПІБ", перебуваючи на "вказуєте своє звання" званні. Прошу розглянути мою заяву на отримання відпустки і прийняти відповідне рішення. До заяви прикріплюю ксеропопію своїх документів:1.Трудова книга:
2.Посвідчення:
3.Додаток:
4.Причина взяття відпустки:
5.Підпис:
2.Посвідчення:
3.Додаток:
4.Причина взяття відпустки:
5.Підпис:
Останнє редагування: