Важливо СБУ | Рапот на переведення до Лав СБУ

Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
40
Реакції
18
Бали
23
Голові Служби Безпеки України
Генерал-майору
КОЛОДНОМУ Віталію Орестовичу
Від: Грецького Олександра Євгенійовича
Р А П О Р Т

Я, Олександр Грецький, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.
  • Фото посвідчення (посилання): тут
  • Фото трудової книжки (посилання): тут
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін): тут
  • Ваш тег у Telegram: @anonim_ug
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: із ЗСУ(3 звання)
  • Причина переведення до СБУ: Хочу принести користь народу України.
Дата: 14.07.2026
Підпис: G.O.

Кирилл Дануца

Новий гравець
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
6
Генерал-майору
Від: Дануци Кирилла Віталійовича

Р А П О Р Т

Я, Кирилл Дануца, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

• Фото посвідчення (посилання):Документи
  • Фото трудової книжки (посилання):Документи
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін): Документи
  • Ваш тег у Telegram: @softirek
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗСУ, 3 подпорядкове звання
  • Причина переведення до СБУ: Борьба с преступностью та с наркотиками, помогать людям в нашій країні де багато корупції
Підпис: М.Я.У

Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
74
Реакції
51
Бали
23
Генерал-майору

Від: Тімуровича Назара Блотного

Р А П О Р Т

Я, Блотний Назар, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.
  • Фото посвідчення (посилання):тик
  • Фото трудової книжки (посилання):тик
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін):тик
  • Ваш тег у Telegram:mad:Klapster_r
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній:НПУ 10
  • Причина переведення до СБУ: Зміна обстановки, більше повноважжень
Дата:10.07.26
Підпис:Блат

Останнє редагування:

Віталій Колодний

02 | Західна Україна😍
Лідер
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
42
Реакції
12
Бали
51
Генерал-майору

Від: Тімуровича Назара Блотного

Р А П О Р Т

Я, Блотний Назар, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.
  • Фото посвідчення (посилання):тик
  • Фото трудової книжки (посилання):тик
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін):тик
  • Ваш тег у Telegram:mad:Klapster_r
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній:НПУ 10
  • Причина переведення до СБУ: Зміна обстановки, більше повноважжень
Дата:10.07.26
Підпис:Блат
Вітаю, розглянувши Ваш рапорт, виношу вердикт - СХВАЛЕНО

Віталій Колодний

02 | Західна Україна😍
Лідер
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
42
Реакції
12
Бали
51

Генерал-майору

Від: Шевчука Максима Олеговича
Р А П О Р Т

Я, Шевчук Максим, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

• Фото посвідчення (https://postimg.cc/KKsbbqHw):
  • Фото трудової книжки (https://postimg.cc/xqmQrPyp):
  • Дозвіл від керівника на переведення (https://postimg.cc/30XzkntN):
  • Ваш тег у Telegram:@Maxshek123
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: НПУ Старший сержант
  • Причина переведення до СБУ:хочу попробувати шось нове
Дата:13.07.2026
Підпис:Максик
Генерал-майору
Від: ХарісонаМатвія Володимировича
Р А П О Р Т

Я, Матвій Харісон, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

• Фото посвідчення (посилання):Тиць
  • Фото трудової книжки (посилання):Тиць
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін):Тиць
  • Ваш тег у Telegram: @nicugo
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: НПУ Молодший лейтенант
  • Причина переведення до СБУ:Хочу показати себе в данній фракції використовуючи свій набутий досвід,та знання з НПУ
Дата:13.07.2026
Підпис:MX
Генерал-майору

Від: Попов Захар
Р А П О Р Т

Я, Захар Попов, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.
Фото посвідчення : https://postimg.cc/0MZFqcy1
Фото трудової книжки : https://postimg.cc/gallery/34mRcQM
Дозвіл від керівника на переведення : https://postimg.cc/8JyKYcZW
Ваш тег у Telegram: @xX_Psixoz_Xx
З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ДКВС звання(Капітан 8)
Причина переведення до СБУ: З дитинства хочу стати частинкою СБУ
Дата: 12.07.2026
Підпис: П. Захар
Вітаю, розглянувши Рапорти вище, виношу вердикт - Прибудьте в ГУ СБУ м.Києва для проведення співбесіди

Віталій Колодний

02 | Західна Україна😍
Лідер
Реєстрування
27 Кві 2026
Дописи
42
Реакції
12
Бали
51
Генерал-майору
Від: Грецького Олександра Євгенійовича
Р А П О Р Т

Я, Олександр Грецький, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.
  • Фото посвідчення (посилання): тут
  • Фото трудової книжки (посилання): тут
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін): тут
  • Ваш тег у Telegram: @anonim_ug
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: із ЗСУ(3 звання)
  • Причина переведення до СБУ: Хочу принести користь народу України.
Підпис: G.O.
Генерал-майору
Від: Дануци Кирилла Віталійовича

Р А П О Р Т

Я, Кирилл Дануца, звертаюся до керівництва Центрального Управління Служби безпеки України з метою розгляду можливості мого переведення до лав СБУ. Прошу врахувати мій досвід служби, професійні навички та отриманий дозвіл від керівництва на переведення. Гарантую відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків та готовність служити на благо держави.

• Фото посвідчення (посилання):Документи
  • Фото трудової книжки (посилання):Документи
  • Дозвіл від керівника на переведення (посилання/скрін): Документи
  • Ваш тег у Telegram: @softirek
  • З якої фракції здійснюється переведення та ваше звання у ній: ЗСУ, 3 подпорядкове звання
  • Причина переведення до СБУ: Борьба с преступностью та с наркотиками, помогать людям в нашій країні де багато корупції
Підпис: М.Я.У
Вітаю, розглянувши Рапорти вище, виношу вердикт - Прибудьте в ГУ СБУ м.Києва для проведення співбесіди

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі