Зачинено СБУ|Ренат Краснов+ Артем Сніпов|НонРп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Вівсянка

Активний
Реєстрування
30 Чер 2023
Дописи
83
Реакції
11
Бали
8
Нікнейм гравця:Ренат Краснов, Артем Сніпович
Особистий нікнейм:Ігор Вівсянка
Суть скарги:стояв слухав музику ((вони рахують це як правокація)) , вони просять вимкнути музику я говорю ні на це я маю право він витягує мене з авто 1 раз cідає в моє авто без мого дозволу та вимикає радіо я сідаю в авто і закриваю двері + відіграв в чат що двері закриті що витягнути тепер нен получиться на 2 раз без відігровки він мене достає бере в кайданки щось я сказав і він сказав ((рот закрой - порушення субординації)) , тим часом як Майор Артем Сніпович таранить перевертає моє авто ((НонРп) видав розшук за 1.8 непідкора думаю також не вірно видав розшук. Без РП отигровки садить в авто потім робить НонРп драйв привозить без Рп витащує з авто. Тайм коди : 1:12 відігрую про то шо закрив авто, 1:15 без Рп отир=гровки дістав з авто,1:20 без причини заковує, 1:47 порушує субординацію , на фоні Артем Сніпович таранить + перевертає авто ((нонрп)) 1:50,2:26 видав 1.8 непідкора не згідний , 2:43 без рп посадив в авто, 2:55 НонРп драйв + вони затримують людину яка слухає музику а не на сканії яка по зустрічній смузі + таранила авто, 3:23 без Рп достає з автівки.
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення:25.08.23

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,523
Реакції
641
Бали
253
Вітаю, так як в Рената Краснова є Bad Cop йому дозволяеться порушувати субординацію! А також буде проведена спів бесіду з праил затримення!
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі