Розглянуто СБУ // Рома Мусангович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Брєлок

Новий гравець
Реєстрування
19 Лют 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Юрій Брєлок
2. Нікнейм порушника: Рома Мусангович
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я просто катався, раптом підлетів, затримав мене із стріляниною. Коли я запитав "за що я був затриманий" він сказав "за кримінальне правопорушення". У відділі спочатку казав, що я ношу зброю без ліцензії, хоча зброї в мене не було. Потім він сказав що я нібито був із своїм "другом" (яким другом - хто його зна), і типу він стріляв, а я водієм був. Тільки нічого цього не було. Посадив мене по причині "організації злочинної спільноти".... Дуже цікаво подивитись на докази, бо я був сам і нікого не підвозив навіть, не кажучи вже про якусь стрілянину. За ненормативну лексику на фоні перепрошую (хотілось норм зайти пограти, а не щоб хтось тобі в цьому заважав абсолютно без якоїсь на то причини)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм-коди: (основа розмови починається з 4:30)
6. Дата порушення: 18.06.2026

Останнє редагування:

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
439
Реакції
277
Бали
108
Веб-сайт
t.me
Вітаю

Подивившись відео доказ працівника і почувши працівника можу винести вердикт: Вас затримали випадково переплутавши з іншим гравцем... На відео доказі працівника видно що в них була перестрілка з іншими та погоня, ваше авто таке як авто порушників тому вони вас переплутали. З співробітником буде проведена бесіда від лідера/заступника. Якщо в грі побачити працівника він вам видасть компенсацію за затримання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі