Зачинено СБУ // Святослав Ярмоленко, Амірі Ярмоленко // Порушення статуту, Non RP // Для ГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артеміо Ескобар

𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂 Moder
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
55
Реакції
100
Бали
38
  1. Нікнейм гравця: Святослав Ярмоленко [27916], Амірі Ярмоленко [114595]
  2. Особистий нікнейм: Артеміо Ескобар
  3. Суть скарги: Близько о 12:50 я зайшов у гру. Вийшов з бункера та припаркував своє авто біля бункера Харкова. О 12:59, як видно на фотографії нижче невідомі особи (на той час) накинули на мене переслідування, ще відомий як "/purs". Не зрозумівши у чому справа я увімкнув запис екрана для подальшого фіксування ситуації. На таймкоді 1:37 я вирішив перевірити периметр для пошуку даних осіб, можливо вони помилились та переплутали айді гравця. Далі, на таймкоді 2:01 я під'їхав до працівників СБУ з підозрінням, що то вони накинули на мене переслідування, та попрохав їх зняти команду "/purs". Що було далі видно на відео, на їх прохання я зупинився, але відразу скло в моєму авто розбили та випхали насильно мене з машини, як мішок з картоплею. Не упевнившись у моїй особі та перевіривши моє посвідчення мене закували у кайданки та повезли у невідомому напрямку. Потім один співучасник вилетів з гри, на що Святослав Ярмоленко не зачекав свого напарника, щоб продовжити РП ситуацію, а взяв своє особисте авто з наміром посадити мене за будь-яку ціну. Проїхавши по полях, він безсовісно закрив мене за ґрати.
  4. Докази (скріншот/відео): відео
  5. Знімок екрана 2023-09-04 130914.png
  6. Дата порушення: 04.09

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Передаю скаргу ГА

Очікуйте відповіді!

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Не побачив сенсу розгляду ГА / ЗГА

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Не підгялає розгляду скарга, в якій:

Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо);

Також скарга складена не по формі.

2346.png

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі