Зачинено СБУ// Святослав Ярмоленко // нон рп затримання, перебування на ринку наодинці

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адель

Активний
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
114
Реакції
285
Бали
66
  1. Нікнейм гравця:Святослав Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм:Адель Шухевич
  3. Суть скарги:Я вирішила поїхати на ринок попитати людей,чи є у когось інструменти і подивитися,може хтось їх продає.Підійшовши до людини з СБУ, щоб запитати, може він продає (весь час, коли я там була, він щось шукав або когось).У підсумку він мене затримав за "Порушення правопорядку" та "Неадекватну поведінку".
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:11.06.2023

Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
51
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Святослав Ярмоленко
  2. Особистий нікнейм:Адель Шухевич
  3. Суть скарги:Я вирішила поїхати на ринок попитати людей,чи є у когось інструменти і подивитися,може хтось їх продає.Підійшовши до людини з СБУ, щоб запитати, може він продає (весь час, коли я там була, він щось шукав або когось).У підсумку він мене затримав за "Порушення правопорядку" та "Неадекватну поведінку".
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:11.06.2023

Шановна адміністрація, прошу звернути увагу що по перше на фрапсі автора ми бачимо, що вона вже має статті, цього вже достатньо щоб посадити її, навідь нічого не видаваши,

по друге, фрапс дуже коротким та не повним, також на фрапсі чітко видно провокацію, що і початковою стало причиною затримання.

По третє відеозаписи особи були видаленні у ході рп процесу я бедкоп тому я вважаю особа повинна понести покарання за нон рп дії

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,297
Бали
253
Вітаю, беру на розгляд.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі