Геннадій Пердутас
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Вер 2023
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
1. Сергій Лютик #47372
2. Арістарх Пердутас
3. Перебуваючи на БУ ринку мене викрав працівник СБУ Сергій Лютик, застосувавши до мене кайданки. Примусово посадивши мене до машини вивіз мене в безлюдне місце запропонував мені дати неправомірну вигоду у розмірі 50 тисяч гривень абож будуть проблеми із законом (стаття 1.8). На що я відповів що не потерплю корупції в країні та відмовив йому. Приїхавши до відділення НПУ м. Дніпра мені була інкремінована стаття 1.2 та ув'язнено.
4.
0.45 - Пропозиція домовитись.
0.55 - Причина викрадення.
1.15 - Уточнення неправомірної винагороди (вимагання).
2.53 - Повторна пропозиція домовитись.
3.10 - Застосування спец засобів (безпідставно).
4.55 - Безпідставне обвинувачення та оголошення в розшук з подальшим ув'язненням.
5. 10.10.2023
2. Арістарх Пердутас
3. Перебуваючи на БУ ринку мене викрав працівник СБУ Сергій Лютик, застосувавши до мене кайданки. Примусово посадивши мене до машини вивіз мене в безлюдне місце запропонував мені дати неправомірну вигоду у розмірі 50 тисяч гривень абож будуть проблеми із законом (стаття 1.8). На що я відповів що не потерплю корупції в країні та відмовив йому. Приїхавши до відділення НПУ м. Дніпра мені була інкремінована стаття 1.2 та ув'язнено.
4.
0.45 - Пропозиція домовитись.
0.55 - Причина викрадення.
1.15 - Уточнення неправомірної винагороди (вимагання).
2.53 - Повторна пропозиція домовитись.
3.10 - Застосування спец засобів (безпідставно).
4.55 - Безпідставне обвинувачення та оголошення в розшук з подальшим ув'язненням.
5. 10.10.2023