Інформація СБУ | Скарги на працівників державних структур

Ігор Соколовський |

Ігровий помічник / L СБУ | Східна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
29 Чер 2023
Дописи
227
Реакції
179
Бали
88
Coat_of_Arms_of_Ukraine_(Pantone).svg.png

Цей розділ призначений для подання офіційних скарг громадян на неправомірні дії, перевищення службових повноважень, бездіяльність або службову недбалість з боку співробітників будь-яких державних органів. Усі звернення розглядаються Генералом або уповноваженими органами відповідно до чинного законодавства.

Правила подачі скарги:

1. Скарга повинна бути складена суворо за встановленою формою.
  2. Обов'язкова наявність чітких відео- або фотодоказів правопорушення (бажано з нагрудної камери чи реєстратора).
  3. У тексті заборонено використовувати нецензурну лексику або образи.

Форма подачі заяви:
Приклад

Тарас Галичанівський

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
59
Реакції
66
Бали
23
До
Головного управління Служби безпеки України

Заявник:Тарас Галичанівський
12.03.2006
м. Київ
+0988208791

Заява
№ 1​

Я, Тарас Галичанівський , звертаюся до вас із проханням провести перевірку та вжити відповідних заходів у зв’язку з службовою недбалістю поліцейського ГУНП м. (Київ) (Денчік Ховман ).

Обставини події:

ПРИКЛАД: 05.07.2026 о 18:45год. за адресою м. Київ, Біля, ГУНП у М. Київ Денчік Хофман Проводив патруль Містом ,після чого зупинив мій транспортний засіб ,після чого працівник підійшов і постукав у вікно я у него спитався підставу зупинки у висновку він відпустив , що на мою думку показує не копетентність в законодовчі базі чим і порушив статтю 53 ККУ. Дії поліцейського оцінюю як службову недбалість.

Мої дії: Увімкнув відео реїстратор .

Додаткова інформація:
До заяви додаю запис з нагрудної камери.

Запис: тут

Прошу зареєструвати цю заяву та повідомити мене про результати розгляду відповідно до чинного законодавства України.

Дата: 05.07.2026

Підпис: Галичанівський

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі