Розглянуто СБУ Харків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
24
Бали
8
1.Нікнейм гравця: Даня Томфані,Максим Кущовка,Андрей Колозян,Максим Томфані
2. Особистий нікнейм: Олійников Віктор
3. Суть скарги: нон рп дії
4. Особисті докази:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Шановний Пан Олійников, скажіть будь ласка, як відіграти по рп так, щоб можна було відсунути машину, і шоб я потім не бачив плакучих відкатів? В реальності ти по факту тоже в якійсь мірі впираєшся в машину, і пхаєш її.

Реєстрування
11 Гру 2022
Дописи
29
Реакції
24
Бали
8
Шановний Пан Олійников, скажіть будь ласка, як відіграти по рп так, щоб можна було відсунути машину, і шоб я потім не бачив плакучих відкатів? В реальності ти по факту тоже в якійсь мірі впираєшся в машину, і пхаєш її.
Ну не боком же,і чому ви чіпали мою машину якщо я її залишив на дорозі в зеленій зоні з аварійним сигналом?

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Ну не боком же,і чому ви чіпали мою машину якщо я її залишив на дорозі в зеленій зоні з аварійним сигналом?
Автомобіль ми як раз таки відтягнули з червоної зони, воно заважало проїзду службового транспорту + вам місця мало на парковці біля автосалону?
По вашій відповіді я побачив шо ви самі не знаєте, або визнаєте шо це відіграти неможливо, значить це не розцінюється як НонРп дії.
Тоді чого ви написали скаргу?:rolleyes:

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Перевидившись докази прийняв наступне рішення:
Гравець
Даня Томфані отримає покарання у вигляді:
4.10. - Дозволяється “відкат” хибної IC відігровки, або IC повідомлення, події, якщо ця подія, або відігровка ніяк не вплинула на інших гравців. Забороняється навмисно писати, робити, відігравати заздалегідь нон-рп події, а потім їх відкатувати. [КПЗ 15-60 хвилин]
Гравець Олійников Віктор отримає покарання у вигляді:
7.13 - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких Ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. [Кік / Бан на 1 день / якщо гравець в клані покарання 3 дні]
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі