Розглянуто СБУ Харькова | Гліб Шелбі| ОСК,не соблюденіє субординації,нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Гурцев

Бандерівець
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
45
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Гліб Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Владік Махно
  3. Суть скарги: Тіп почав оскати,співати якісь пісні з оском мене також просто так заковав в наручніки не перевіривши розшук,та не попередишви вийти з червоної зони,а ще данна особа просто так накинула розшук та посадила без відігровки рп
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
    тайм коди: 0.5 не соблюд.субординації, 0.12 співає образливу пісню, 0.57 уарив тайзером, з 1.17 до 2.00 не соблюд.субординації, 2.20 нон рп видав розшук, 2.22 нонр посадив в кпз
  5. Дата порушення: 30.08.2023

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
  1. Нікнейм гравця:Гліб Шелбі
  2. Особистий нікнейм: Владік Махно
  3. Суть скарги: Тіп почав оскати,співати якісь пісні з оском мене також просто так заковав в наручніки не перевіривши розшук,та не попередишви вийти з червоної зони,а ще данна особа просто так накинула розшук та посадила без відігровки рп
  4. Докази (скріншот/відео): Тик
    тайм коди: 0.5 не соблюд.субординації, 0.12 співає образливу пісню, 0.57 уарив тайзером, з 1.17 до 2.00 не соблюд.субординації, 2.20 нон рп видав розшук, 2.22 нонр посадив в кпз
  5. Дата порушення: 30.08.2023
Я визнаю порушення правил свого колишнього співробітника, але хочу зауважити адміністрацію що у вас порушення правил тоже було , такі як ПГ хто буде іти до СБУ коли він знаходиться в розшуку прошу адміністрації звернути на це увагу

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю!
Гравець Гліб Шелбі[72224] буде покараний за: NonRP дії(jail 60хв), та образи гравців(pmute 60хв)
Нажаль на відео не видно з якою метою людина прибула на УСБУ(зупинка транспорту, т.д)
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі