Відмовлено СБУ Х Єлисей Кривий

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейсон Скайл

01 | ?? Заступник Dark Angels ??
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
30
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Єлисей Кривий
2. Особистий нікнейм: Радомир Єськов
3. Суть скарги: везли нас на ОТЗ,арешт без причини,не викликали адвоката, не дають відео докази процесуальних дій, не показують причину арету, не показують документ що саме ми знаходимось у орієнтуванні, не перевірили паспорти.
4. Особисті докази (скриншот/відео): клік
Тайм коди: 0:1-0:18 везуть на ОТЗ, 1:50 прибули до НПУ, 2:10 розмови біля столику,4:55 я у кпз.
5. Дата порушення: 1.06.2023

Останнє редагування:

Святослав Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
26 Лис 2022
Дописи
11
Реакції
3
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Єлисей Кривий
2. Особистий нікнейм: Радомир Єськов
3. Суть скарги: везли нас на ОТЗ,арешт без причини,не викликали адвоката, не дають відео докази процесуальних дій, не показують причину арету, не показують документ що саме ми знаходимось у орієнтуванні, не перевірили паспорти.
4. Особисті докази (скриншот/відео): клік
Тайм коди: 0:1 везуть на ОТЗ, 1:50 прибули до НПУ, 2:10 розмови біля столику,4:55 я у кпз.
5. Дата порушення: 1.06.2023
Як ми могли вести вас на ОТЗ, якщо на тайм-коді 0:28 ми вас веземо в службовому лексусі? Арешт без причини - ви у розшуку за скоїне крим. ПП вами, адвоката викликали скріншот:*клік*
Надавати докази я повинен адвокату, або судді у відповідній документації, якщо ви такий розумний - назвіть кодекс/закон та статтю в якому це розповідається, причина арешту - ваш розшук і орієнтування на ваші авто, також правовий акт в якому кажуть що я потрібен його пред'явити. Коли ви такий розумний кликати свого дружка в діскорді на допомогу і Микиту Філімонова щоб нас затулити.

Хан Скайл

01 | Leader Sakura
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
132
Реакції
71
Бали
33
Як ми могли вести вас на ОТЗ, якщо на тайм-коді 0:28 ми вас веземо в службовому лексусі? Арешт без причини - ви у розшуку за скоїне крим. ПП вами, адвоката викликали скріншот:*клік*
Надавати докази я повинен адвокату, або судді у відповідній документації, якщо ви такий розумний - назвіть кодекс/закон та статтю в якому це розповідається, причина арешту - ваш розшук і орієнтування на ваші авто, також правовий акт в якому кажуть що я потрібен його пред'явити. Коли ви такий розумний кликати свого дружка в діскорді на допомогу і Микиту Філімонова щоб нас затулити.
Стосовно виклику адвоката: Ви повинні були викликати адваката, Ваш виклик був здійснен о 10:03:56 (10:04).
Статут СБУ Х, розділ 11. (Примітка 1: Згідно загального статуту МВС часу на відповідь адвоката надається 3 хвилини.) Тобто, ці 3 хв Ви повинні були дочекатися відповідь адвоката та посадити до КПЗ о 10:06:56 (10:07). Самі Ви посадили їх о 10:06:21.
Стосовно "орієнтування" по авто: Якщо Авто було в орієнтуванні, то покажіть докази на це. Де по-перше перевірка технічного паспорта громадянина на те, що це був його транспортний засіб. По-друге, коли приїхали до НПУ, де була перевірка людини на встановлення особи, якщо Ви не дивилися паспорт, нема фоторобота по цієї людини. Розділ 3 статут МВС. 7. Перевіряти документи, що засвідчують особу громадян, якщо є дані, що дають підстави підозрювати їх у скоєнні злочину;
Розділ 5 статуту МВС.
2. Працівник правоохоронних органів має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, що посвідчують особу у таких випадках:
1) якщо особа володіє зовнішніми ознаками, схожими на зовнішні ознаки особи, яка перебуває в розшуку, або безвісно зниклої особи;
Примітка: Орієнтування повинно бути реальним, а не вигаданим, та при оскарженні, повинно будти надано для перевірки.

"Коли ви такий розумний кликати свого дружка в діскорді на допомогу і Микиту Філімонова щоб нас затулити."
Стосовно Микити Філімонова, де докази про те, що ми приїхали Вас "тулити", а не робити розбор скоєння злочину нашого товарища?!

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, заголовок скарги написаний не по формі
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі