Розглянуто СБУ Х // Амірі Ярмоленко // PG(x2), nonrp, DM, RK

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Нікнейм гравця: Амірі Ярмоленко #114595
Особистий нікнейм: Пабло Ескобар
Суть скарги:

1) На відео № 1
, гравець Амірі Ярмоленко під'їхав до нашої компанії (приблизно 4-5 людей -
PG) сам та почав без вагомої причини (не перевірив документи, не представився - nonrp дії) в'язати нашого гравця Макс Власюк. Після чого Амірі Ярмоленко був вбитий.

Час смерті - 00:47

2) На відео №2
, гравець Амірі Ярмоленко в 00:51 повертається (
RK) на місце своєї смерті, та починає стріляти зі снайперки по гравцю Ліна Ескобар (DM), нас там було багато і він це робив навмисно, тому знову нехтуючи правилом PG відкрив вогонь по цілій компанії.

Докази (скріншот/відео):

Дата порушення: 02.10.2023

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
1) DM-A немає, ДМ це - вбивство без причин, причина вбивства була, її видно на фрапсі.
2) Нон РП немає, якщо Ви не ознайомлені з правилами роботи СБУ то це вже ваші проблеми, СБУ як раз таки так і повинно працювати.
3) Також, шановна администрація прошу звернути увагу на те що по перше - На фрапсі 1 немає PG, ні у кого із вас в руках не було зброї, в тому числі і у затриманного, по друге прошу звернути увагу на те, що фрапс 1 був обрізанний в кінці, це було зробленно з метою того, що ці люди почали мене крити матом, Але щоб не отримати покарання вони обрізали фрапс, вважаю це частичним обманом адміністрації
4) На фрапсі 2 загальна кількість людей яку я бачив - 3 людини, якщо брати факт того, що я не почав тулити в лоб, обережно почав укриваючись за авто працювати зі снайперки, вважаю що ПГ тут по факту як такого немає якщо користиватись правилом що (1 СБУ - 2 ОПГ) то грубого порушення ПГ не бачу. Але також прошу адміністрацію покарати гравця на 2 фрапсі (Пабло Ескобар) за причиною того, що він лише один поїхав мене вбивати, якщо знову ж таки опиратись на це правило, то тут уже бачимо ПГ від самого автора скарги. З приводу РК готовий понести покарання.

P.S ці всі факти накладання на мене звинувачування можуть казати про те, що мета цих людей спеціально злити мене, Я так вважаю тому що -
Не так давно на одного з цих клановців, а саме гравця Макс Власюк було зробленно жалобу за злив нашої фракції, за що він отримав покарання (тик). Із-за цього здається думка, до накладання всіх цих звинувачинь на мене, що не є дійсними, робляться з такою ж самою метою зливу. (На фрапсі ця особа присутня)

Останнє редагування:

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
1) DM-A немає, ДМ це - вбивство без причин, причина вбивства була, її видно на фрапсі.
2) Нон РП немає, якщо Ви не ознайомлені з правилами роботи СБУ то це вже ваші проблеми, СБУ як раз таки так і повинно працювати.
3) Також, шановна администрація прошу звернути увагу на те що по перше - На фрапсі 1 немає PG, ні у кого із вас в руках не було зброї, в тому числі і у затриманного, по друге прошу звернути увагу на те, що фрапс 1 був обрізанний в кінці, це було зробленно з метою того, що ці люди почали мене крити матом, Але щоб не отримати покарання вони обрізали фрапс, вважаю це частичним обманом адміністрації
4) На фрапсі 2 загальна кількість людей яку я бачив - 3 людини, якщо брати факт того, що я не почав тулити в лоб, обережно почав укриваючись за авто працювати зі снайперки, вважаю що ПГ тут по факту як такого немає якщо користиватись правилом що (1 СБУ - 2 ОПГ) то грубого порушення ПГ не бачу. Але також прошу адміністрацію покарати гравця на 2 фрапсі (Пабло Ескобар) за причиною того, що він лише один поїхав мене вбивати, якщо знову ж таки опиратись на це правило, то тут уже бачимо ПГ від самого автора скарги. З приводу РК готовий понести покарання.
Ти дуже кумедний персонаж :ROFLMAO:

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,355
Реакції
1,119
Бали
253
Вітаю.
Гравець Амірі Ярмоленко[114595] отримає покарання на 200 хв деморгану за PG+RVK
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі