Розглянуто СБУ Х // Андрій Київський // Нон РП держ + видавання статті 1.8 ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм гравця: Андрій Київський
  2. Особистий нікнейм: Саня Великий
  3. Суть скарги: Я вбив людину, адже вона почала мене бити, коли я перемальовував графіті, це побачив працівник СБУ, затримав саме мене, не почав надавати першу медичну допомогу (не мені, а тій людині), не представився перед тим як затримати, що порушує правила затримання правопорушників, відігрував РП як закинув мене в СТЗ тільки через 5 секунд, на мої слова "Я покажу паспорт при адвокату" він сприйняв ці слова як "Я відмовляюсь показувати паспорт", підніс сканер для відбитків пальців коли стояв переді мною та руки мої були в перчатках. (Фрапс спочатку не обрізаний, я розказав ситуацію якомога коротше та зрозуміліше, можливо в працівника СБУ є повний фрапс, але це не точно).
  4. Докази (скріншот/відео):
    00:00 - 00:10 - затримання без представлення, відігрування рп про машину тільки через деякий час
    00:50 - 02:02 - непідкорення за те що буду показувати паспорт при адвокату
    02:05 - 02:31 - Нон РП, приклав мої пальці до сканеру коли стояв переді мною та на руках у мене були перчатки

5. Дата порушення: 29.08.2023

Владислав Еванс

04|Північна Україна|Модератор
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
277
Реакції
42
Бали
33
Вітаю

Переглянув вашу скаргу, виношу такий вердикт:
Андрій Київський[28643]: NonRP - /jail 30

Дякую за звернення

Розглянуто!

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю

Вашу скаргу взято на перерозгляд
Запрошу докази вашого порушення в працівника СБУ

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Отримав докази від працівника СБУ
- Вас було затримано за напад на цивільного
- За те що працівник СБУ не представився , та не показав посвідчення, він отримує покарання на розсуд лідера
- За те що працівник СБУ відіграв сканер відбитків пальців, коли ваші руки були в перчатках, він отримає покарання згідно нормативу:
- Стосовно статті 1.8, яку видав вам працівник СБУ, то тут порушень немає, так як згідно з Кримінально - Процесуальним Кодеском , спочатку потрібно встановити особистість громадянина, а тоді вже викликати адвоката. Ви відмовлялися надати свій паспорт.
  • Встановити особистість громадянина.
  • Реалізувати права затриманого (викликати адвоката).

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі