Розглянуто "СБУ Х / Артур Змей, Євген Панфілов / Посадили у кпз без причини, + NonRP Drive + Нема відігровок РП /

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Артур Змей, Євген Панфілов
  2. Особистий нікнейм: Коля Козирний
  3. Суть скарги: Був у Чорнобилі з друзями, приїхав Артур Змей, надів на мене наручники без причини, я у нього питав за що, яка причина (він не відповідав) приїхали у нпу (нажаль не чути було що він там говорив) та Євген Панфілов мене посадив у кпз без відігровок рп.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 17.08.23

Євген Панфілов

Шановний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
41
Реакції
37
Бали
18
Нажаль, я не був присутній на затриманні. Я зустрів колегу "Артур Змей" лише у КПЗ. Колега знаючи про те, що мені для підвищення потрібно "Затримання по орієнтуванню" дав мені змогу його затримати, для того, щоб я міг якомога швидше підвищитися, надав мені змогу його затримати. Данного громадянина я затримав за усіма нормами та правилами СБУ по затриманню провопорушників, відігравши всі свої дії. Тому прошу прийняти до уваги, що я не маю жодного відношення до незаконного доставлення зловмистника до відділку НПУ. А те, що громадянин не чув через сторонній шум відігровки моїх дій, щодо його затримання, це не мої проблеми!

Zmeyka

Toxic 100
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
93
Бали
46
Я є Артур Змей, Я затримав данного громадянина тому що він був в орієнтуванні, міранду не читав, тому що якщо людина знаходиться в орієньуванні то всі права адвоката передаються співробітнику СБУ

Коля Козирний

Активний
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
156
Реакції
31
Бали
33
Я є Артур Змей, Я затримав данного громадянина тому що він був в орієнтуванні, міранду не читав, тому що якщо людина знаходиться в орієньуванні то всі права адвоката передаються співробітнику СБУ
Ви приїхали в Чорнобиль самі без колеги, і нічого не сказали, не просили паспорт, просто наділи на мене наручники повели в нпу м.харківа та Євген Панфілов мене посадив у кпз.
На відео трошки було чути вас, але коли я записував відео , то я вас взагалі не чув. Можливо це із за записі.
Чекаємо відповідь від адміністратора.
Якщо ви подумали що я намагаюсь обманути админів або підставити співробітників СБУ, ви помиляєтеся.

Артем Кривий

Активний
Реєстрування
17 Гру 2022
Дописи
234
Реакції
58
Бали
28
Вітаю, гравця Артур Змей буде покарано за порушення правил проєкту а саме:
NonRP Drive - /jail 15-30, додатково з гравцем буде проведено бесіду
Розгялнуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі