Зачинено СБУ Х / Владислав Ханін / NRp дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Алугед

Новий гравець
Реєстрування
25 Кві 2023
Дописи
18
Реакції
4
Бали
6
1. Владислав Ханін #29637
2. Максим Алугед
3. Перше, яким чином він дізнався, що я в автомобілі? Людина з мерії підтвердила те, що насправді лобове скло затоновано. Друге, як він зміг відкрити двері авто коли їм заважає відкритися та червоно-біла велика цеглина? Запитаєте як я їх відкрив, а я їх не відкривав, вона вже була відкрита.
4. Натисни на мене
5. 07.08.2023

Останнє редагування:

Микита Базанюк

Активний
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
275
Реакції
94
Бали
48
Вік
26
Як би я був зараз слідкуючим мвс. Я би зробив такий вердикт:

На даному авто системно не відкриваються вікна. Можливо у співробітника був баг і у нього не було затоноване скло.

Євген Крутов

03 | Східна Україна
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
165
Реакції
38
Бали
33
1. Владислав Ханін #29637
2. Максим Алугед
3. Перше, яким чином він дізнався, що я в автомобілі? Людина з мерії підтвердила те, що насправді лобове скло затоновано. Друге, як він зміг відкрити двері авто коли їм заважає відкритися та червоно-біла велика цеглина? Запитаєте як я їх відкрив, а я їх не відкривав, вона вже була відкрита.
4. Натисни на мене
5. 07.08.2023
Як тоді ти відкрив двері автомобіля , коли їм ''Заважає відкритися та червоно-біла велика цеглина'' ?

Дмитро Юрченко

03 | Східна Україна - Адміністратор - ГС Держ
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
226
Реакції
89
Бали
33
Вітаю.
Розглянув вашу скаргу виношу вердкит!
Скрізь тоніровку можно побачити людину я не побачив тут якіхось дуже страшних порушень. Хотя Ви залізли на Автомобіль и почали сидіти на ньому. Вперш ніж писати скаргу на когось ,послідкуюйте за своїми діями.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі