Схвалено СБУ Х//Джуніор Хансен , Антон Гаращенко//Непристойні рп відігровки, сексизм//Для ГА (Перерозгляд)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Шухевич

Полковник СБУ Д | Toxic 100❤️
Реєстрування
3 Сер 2023
Дописи
58
Реакції
42
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Джуніор Хансен , Антон Гаращенко
  2. Особистий нікнейм: Максим Шухевич
  3. Суть скарги: Данні працівники приймали участь у непристойних та аморальних відігровках, які неприпустимі навіть бед копам , а саме справляли природні потреби на голову гравця.
    Також хочу зауважити ,що Антон Гаращенко був знятий за подібні випадки непристойних та аморальних відігровок -- (Скарга) та чомусь не отримав навіть ЧС фракцій, не отримав бан за сексизм і повернувся на підполковника до СБУ Х через 3 дні завдяки блату. Хотів би добавити ,що Антон Геращенко не міг знаходитись у кабінеті ,тому що він не бед коп.
    Я вважаю ,що таким людям не місце на нашому проєкті, тим паче у державних організаціях
    Примітка 1: Я, як неповнолітній відчув у свою сторону булінг, приниження,а також ці гравці такими вчинками НЕОДНОРАЗОВО псували атмосферу проєкту, цього разу жертвою став я. Чим пропагують насильство.
    Примітка 2: Викладати докази я мав повне право (через дуже грубе порушення працівників) та оскільки у будівлі СБУ було встановлено наші відео камери по рп ( дали хабаря працівнику СБУ Х, за що він відкрив нам двері до всіх кабінетів ) https://imgur.com/a/bECybHj
  4. Докази (скріншот/відео): Тут
  5. Дата порушення: 18.10.23

Джуніор Хансен

UKRAINE GTA TEAM ??
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2022
Дописи
771
Реакції
839
Бали
113
Вітаю, покарання за порушення я вже отримав, який може бути перерозгляд на ім'я ГА, коли скарга була розглянута керівництвом, як на мене скарга не має сенсу, а також є дублікатом, також хочу підмітити що це дуже схоже на спробу зливу особистого складу фракції СБУ м.Харків.
Перерозглядувати рішення спец.адміністратора? Абсудр.
Те саме можу сказати про саму скаргу - абсурд.
Скарга по якій вже було отримано покарання -
Тик

Останнє редагування:
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
78
Реакції
58
Бали
28
Вітаю! Я полковник СБУ м Харкова.
По перше, Джуніор Хансен знятий с посади та його звільнили з СБУ м Харкова.
По другей, Антон Гаращенко був також знятий з посади і звільненний, але пройшло кд і людина прийшла на набір та успішно його пройшла, а коли були обзвони на старший склад Антон проходив його як і всі інші. Не потрібно кричати блат, якщо ви не знаєте всієї ситуації. ( вас на набарах і обзвонах не було). Це можно важати,що ви хочете злити СБУ м Харкова.
По третє, ваші жучки, прослушка, камери не є активними. Так як вони були знешкодженні через 30 хвилин як їх установили ваші клановці.
Прошу адміністрацію звернути увагу на докази де 2 клановця проникли на теріторію СБУ і хотіли там зробити якісь незаконі дії, врахувати як ПГ. Важаю, що бантиди ніколи в житті не приїдуть так до СБУ і будуть бігати і розтавляти жучки і т д.

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,204
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю.
Передаю ГА.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Через масові порушення від працівника СБУ Антона Гаращенко він отримає покарання у вигляді: ЗЧС Організацій на 30 днів.
Джуніор Хансен отримав покарання від спец.адміністратора.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі