Макс Шухевич
Полковник СБУ Д | Toxic 100❤️
- Реєстрування
- 3 Сер 2023
- Дописи
- 58
- Реакції
- 42
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: Джуніор Хансен , Антон Гаращенко
- Особистий нікнейм: Максим Шухевич
- Суть скарги: Данні працівники приймали участь у непристойних та аморальних відігровках, які неприпустимі навіть бед копам , а саме справляли природні потреби на голову гравця.
Також хочу зауважити ,що Антон Гаращенко був знятий за подібні випадки непристойних та аморальних відігровок -- (Скарга) та чомусь не отримав навіть ЧС фракцій, не отримав бан за сексизм і повернувся на підполковника до СБУ Х через 3 дні завдяки блату.
Я вважаю ,що таким людям не місце на нашому проєкті, тим паче у державних організаціях
Примітка 1: Я, як неповнолітній відчув у свою сторону булінг, приниження,а також ці гравці такими вчинками НЕОДНОРАЗОВО псували атмосферу проєкту, цього разу жертвою став я. Чим пропагують насильство.
Примітка 2: Викладати докази я мав повне право (через дуже грубе порушення працівників) та оскільки у будівлі СБУ було встановлено наші відео камери по рп ( дали хабаря працівнику СБУ Х, за що він відкрив нам двері до всіх кабінетів ) https://imgur.com/a/bECybHj - Докази (скріншот/відео): Тут
- Дата порушення: 18.10.23