Розглянуто СБУ Х // Дмитро Колєснік // Протиправні дії, нонРП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій_Моряк

Новий гравець
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
10
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Дмитро Колєснік
2. Особистий нікнейм: Андрій Моряк
3. Суть скарги: я стою на мітингу і після чого починається нонРП СБУшніка, далі по пунктах:
3.1))
, 0:02 *Відійшов(порушення суб.ординац., звернення на ти) ***********************************(порушення статуту, нецензурна лексика на службі)
3.2))
1) 0:27 що це блть за стаття "Взяття участь у мітингах"??
2) 0:38 не запитуючи у мене паспорта(!) (порушення статуту) і починає у мене робити якісь відбитки пальців, хоча це нонРП блть носити з собою "препарат для відбиття пальців"
3) Без таймкодів: не представився після арешту(порушення статуту), не викликав адвоката державного(порушення статуту, бо не запитував)
4) Видав розшук за "ПСУВАННЯ ДЕРЖ.МАЙНА"
12.png

5) Якщо його не буде ЗВІЛЬНЕНО (не догани, не бесіди, а саме звільнено), то у мене є друга частина, де я після визволення поїхав писати скаргу на нього(скаржитись полковникав) і він знову ж просто так затримав мене, нічого не відігравши посадив(так ще й голосовий мут дав), +розшуки за ВИКРАДЕННЯ АВТО, хоча я блть приїхав на своєму.... Якщо для його звільнення з роботи і внесення у ЧС МВС потрібно буде друга частина фрапсів, то прошу не закривати тему, все надам
4. Особисті докази (скриншот/відео): вище
5. Дата порушення: 21.04.23

Рома Горгота

01|Центральна Україна|
Реєстрування
11 Вер 2022
Дописи
448
Реакції
72
Бали
33
Вітаю, шановний гравець, беру вашу скаргу на розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі