Розглянуто СБУ Х., ЗСУ // Дмитрій Анубіс, Амірі Ярмоленко, 2010 // ДМ, ДМ ЗЗ, Багоюз//для ГА,ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адель

Активний
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
114
Реакції
285
Бали
66
1.Нікнейм гравця: Дмитрій Анубіс (15778), Амірі Ярмоленко (114595), 2010.
2.Особистий нікнейм: Адель Шухевич.
3.Суть скарги: Дмитрій Анубіс дістав зроб та цілився у людину, пілся чого відкрив по ній вогонь - ДМ. Амірі Ярмоленко відкрив вогонь по людині з зеленої зони, хоча та просто бігла, без зброї, не стріляла у нього, нічого (може надати нижче докази зі своєї сторони). 2010 під'їхав і почав стріляти з-за керма, що є багоюзом.
4.Докази (скріншот/відео):тут
5.Дата порушення:13.10.2023

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Шановна Адміністрація, я Амірі Ярмоленко надаю повну опру на цю скаргу.

Силка на повну відео-опру.

Перше, з чого почнемо, це з якої причини був відкритий вогонь. Мною було затримано людину під ГУ, після всіх РП дій я вирішив вести його в НПУ, але при підїзді до шлагбауму по мені було відкрито вогонь з усіх сторон. Перше вже що ми розуміємо це повне нонРП, так, як затриманним по РП небуло передано взагалі нічого про авто, в якому я його везу, і тому встає запитання, звідки вони знали що це саме те авто що їм треба, по друге також, тут НРП дії зі сторони клану Котики, а саме те, що вони навіть знаючи що везуть їх людину, в наглу тулили так, що не боялись його вбити, тобто це теж НРП дії. Все що буде мною написано буде підтверджуватись нижче.

По друге, так як прям під ГУ почався можно сказати ДМ по відношенню до мене, на ГУ вже можно сказати був оголошен особий стан, як КОД-3 в ЗСУ, тобто напад на ГУ наприклад. Під ГУ почалась массова перестрілка Клану з СБУ, тому вогонь було відкрито, і вот тут я наголошу, прям на фрапсі людини видно, що ДМУ не було, так як я не стріляв по кому попало, а чітко знав по кому веду вогонь, а саме це була людина з ніком Ліна Ескобар, за якої саме причини було почато вогонь? вище надав повний фрапс, на тайм-коді 0:41 (та тайм-кодом 0:59 де видно нік) чітко видно стрільбу по мені від цієї людини, що вже є як я казав ДМ + НонРп, надалі на фрапсі чотко видно як вона підбіжала до мене і видно нік, тому це саме вона. Також додаю додатковий матеріал (клац), та ще докази того що це стрільба велася саме по цій людині (клац) (ці скріни були зроблені прямо з фрапсу людини, на них ми чітко чуємо та бачимо, що коли я почав тулити в ДС по ніку видно що це саме вона, також на самому фрапсі видно, що я більше не по кому не тулив, навіть по автору жалоби, тобто це каже що це була стрільба з определенною метою).

І на прикінець наголошу, що 1 - фрапс залит від 3 особи, тобто якщо б автор скарги заливав її то на ньому було би видно, що стрільба велася по мені ще раніше. 2 - людину яку я затримав вони спеціально затулили, тому що коли я зайшов в інту то там вже його не було, тобто вони його вбили щоб він не сів у КПЗ. 3 - Прошу все уважно передевитись та якщо шо покарати цих людей за НРП та ДМ.:)

P.S Наголошую ще на тому, що на їх та моєму фрапсі ми чотко бачимо ДМ ЗЗ від клану котики, прошу звернути на це увагу.

Останнє редагування:

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Шановна Адміністрація, я Амірі Ярмоленко надаю повну опру на цю скаргу.

Силка на повну відео-опру.

Перше, з чого почнемо, це з якої причини був відкритий вогонь. Мною було затримано людину під ГУ, після всіх РП дій я вирішив вести його в НПУ, але при підїзді до шлагбауму по мені було відкрито вогонь з усіх сторон. Перше вже що ми розуміємо це повне нонРП, так, як затриманним по РП небуло передано взагалі нічого про авто, в якому я його везу, і тому встає запитання, звідки вони знали що це саме те авто що їм треба, по друге також, тут НРП дії зі сторони клану Котики, а саме те, що вони навіть знаючи що везуть їх людину, в наглу тулили так, що не боялись його вбити, тобто це теж НРП дії. Все що буде мною написано буде підтверджуватись нижче.

По друге, так як прям під ГУ почався можно сказати ДМ по відношенню до мене, на ГУ вже можно сказати був оголошен особий стан, як КОД-3 в ЗСУ, тобто напад на ГУ наприклад. Під ГУ почалась массова перестрілка Клану з СБУ, тому вогонь було відкрито, і вот тут я наголошу, прям на фрапсі людини видно, що ДМУ не було, так як я не стріляв по кому попало, а чітко знав по кому веду вогонь, а саме це була людина з ніком Ліна Ескобар, за якої саме причини було почато вогонь? надаю фрапс з таймкодом 0:41 на якому чітки видно стрільбу по мені від цієї людини, що вже є як я казав ДМ + НонРп, надалі на фрапсі чотко видно як вона підбіжала до мене і видно нік, тому це саме вона. Також додаю додатковий матеріал (клац), та ще докази того що це стрільба велася саме по цій людині (клац) (ці скріни були зроблені прямо з фрапсу людини, на них ми чітко чуємо та бачимо, що коли я почав тулити в ДС по ніку видно що це саме вона, також на самому фрапсі видно, що я більше не по кому не тулив, навіть по автору жалоби, тобто це каже що це була стрільба з определенною метою).

І на прикінець наголошу, що 1 - фрапс залит від 3 особи, тобто якщо б автор скарги заливав її то на ньому було би видно, що стрільба велася по мені ще раніше. 2 - людину яку я затримав вони спеціально затулили, тому що коли я зайшов в інту то там вже його не було, тобто вони його вбили щоб він не сів у КПЗ. 3 - Прошу все уважно передевитись та якщо шо покарати цих людей за НРП та ДМ.:)
Почнемо:
1. Нам було повідомлено, що нашого сокланівця в'яжуть і везуть до СБУ, через що ми туди приїхали чекати на нього для подальшого визволення по дорозі до НПУ (на що маємо повне право згідно правил неоф. організацій).
2. Далі автором скарги було помічено, що ви виводите нашу людину і саджаєте у авто (де тут нон рп, якщо все просто у нас перед очами?!).
3. Ми відкриваємо вогонь по авто, аби відбити соклана, по вам вогонь ми вже не вели, бо ви почали тікати у ЗЗ (ухід в зз від вас виходить?!).
4. Ви тікаєте від рп ситуації не просто у зз, а у інтер'єр, що видно на вашому ж фрапсі (по вам ведуь вогонь, як ви пишете, але ви тікаєте у інтер'єр).
5. Де причина, через яку ви мали право відкрити по мені вогонь ще і у зеленій зоні, якщо до цього втекли від рп ситуації? Відкривати вогонь треба було у момент, поки ми зупиняли авто, а не втікти у інтер'єр, а потім повернутися і тулити, бо це вже виглядає як дм, а саме дм зз.

Примітка: жб не від 3-ої особи, оскільки Адель Шухевич була свідком подій, фрапс її, айді на фрапсі її. Від 3-ої особи вважалось би, якщо заливала вона, а фрапс був від мене, наприклад.

І де ви бачите ДМ ЗЗ? передивіться карту зелених зон, її межі.
Ще один момент, як ви зрозуміли, що вогонь вели саме по мені, якщо такий скін не тількиу мене? Згідно скріншотів, які ви надали з фрапсу автора, то мй нік видно лише автору, але ніяк не вам.

Останнє редагування:
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Почнемо:
1. Нам було повідомлено, що нашого сокланівця в'яжуть і везуть до СБУ, через що ми туди приїхали чекати на нього для подальшого визволення по дорозі до НПУ (на що маємо повне право згідно правил неоф. організацій).
2. Далі автором скарги було помічено, що ви виводите нашу людину і саджаєте у авто (де тут нон рп, якщо все просто у нас перед очами?!).
3. Ми відкриваємо вогонь по авто, аби відбити соклана, по вам вогонь ми вже не вели, бо ви почали тікати у ЗЗ (ухід в зз від вас виходить?!).
4. Ви тікаєте від рп ситуації не просто у зз, а у інтер'єр, що видно на вашому ж фрапсі (по вам ведуь вогонь, як ви пишете, але ви тікаєте у інтер'єр).
5. Де причина, через яку ви мали право відкрити по мені вогонь ще і у зеленій зоні, якщо до цього втекли від рп ситуації? Відкривати вогонь треб абуло у момент, поки ми зупиняли авто, а не втікти у інтер'єр, а потом повернутися і тулити, бо це вже виглядає як дм, а саме дм зз.

Примітка: жб не від 3-ої особи, оскільки Адель Шухевич була свідком подій, фрапс її, айді на фрапсі її. Від 3-ої особи вважалось би, якщо заливала вона, а фрапс був від мене, наприклад.
1) Я з цим не спорю, але, цим ігроком взагалі небуло нічого відіграно по типу що передв гео-локацію наприклад і т.д, але навідь це ладно, я взагалі заплющів можно сказати на це очі, суть в тому що ви повинні хоча б не тулити прямо під ГУ, де ви ж самі наголосили що це ЗЗ.
2) Перед вашими очами - аж нічого. На фрапсі чотко видно, що навіть біля шлагбауму у той момент взагалі нікого не було. і людину я по РП посадив на стоянці СБУ, там під таким углом взагалі нічого не видно, хіба що не дивитись тільки з даху.
3) *аби відбити соклана, по вам вогонь ми вже не вели* дуже цікаво було би на це у реальному житті подивитись, тобто вас взагалі не смущає що з шансом 99 відсотків ваш сколан загинув би? також зприводу втікання, я почав тікати, куди очі дивляться, за причиною того, що у реальному житті немає ніяких ЗЗ і т.д, я втікав від ПГ, тому що я розумів що кількість клановців приблизно 4+ людини, а я 1 - тобто, я просто тікав від ПГ, тому взагалі не починав стріляти, далі я зайшов в інту коли по мені не було вогню приблизно 10 секунд, для того щоб оновити бронік і похілитись, наше ГУ - такий же ваш бункер, там обеспечена моя безпека, я не заходив в інту прямо під вогнем, також на фрапсі видно, що навіть коли я вийшов з авто, по мені тулили ще 1-2 секунди, і як раз таки тільки після кінця вогню я втік. неякої РП ситуації там немає взагалі, це просто туливо в ЗЗ з РП метою але ви навіть не думали по РП про те, що можети вбити свого соклана.
4) Више наголосив, що коли вже вогня не було, я зайшов, да і ви самі собі противоречите, коли вам треба то по мені вогонь вівся але також у П.2 ви пишете про те, що огонь був по авто, а по мені ні - то вже виріште якось там самі.
5) причина та докази, про те, що я зайшов в інту написав, але також підчеркну що у вас теж є нарко та хілл, якщо треба було би, за цей час поки я там перебував, ви вже могли би накинути аптеку, добіжати до бункеру, та знову назад туди повернутись.

також, якщо розсуджувати логічно, коли я почав по вам вести вогонь, ви ще знаходились на дорозі, і при цьому ви теж в наглу забіжали в ЗЗ, і навідь на фрапсі автора видно, що після цього я майже сразу перестав вести вогонь, і вона померла від чела в авто

P.S Передившись фрапс автора на тайм-коді 0:39 видно підтвердження того, що я стріляв поки вона біжала по дорозі, а потім як вона забіжала в одразу перестав.
(пруф що через пару секунд мене вже там не було)

Останнє редагування:

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
1) Я з цим не спорю, але, цим ігроком взагалі небуло нічого відіграно по типу що передв гео-локацію наприклад і т.д, але навідь це ладно, я взагалі заплющів можно сказати на це очі, суть в тому що ви повинні хоча б не тулити прямо під ГУ, де ви ж самі наголосили що це ЗЗ.
2) Перед вашими очами - аж нічого. На фрапсі чотко видно, що навіть біля шлагбауму у той момент взагалі нікого не було. і людину я по РП посадив на стоянці СБУ, там під таким углом взагалі нічого не видно, хіба що не дивитись тільки з даху.
3) *аби відбити соклана, по вам вогонь ми вже не вели* дуже цікаво було би на це у реальному житті подивитись, тобто вас взагалі не смущає що з шансом 99 відсотків ваш сколан загинув би? також зприводу втікання, я почав тікати, куди очі дивляться, за причиною того, що у реальному житті немає ніяких ЗЗ і т.д, я втікав від ПГ, тому що я розумів що кількість клановців приблизно 4+ людини, а я 1 - тобто, я просто тікав від ПГ, тому взагалі не починав стріляти, далі я зайшов в інту коли по мені не було вогню приблизно 10 секунд, для того щоб оновити бронік і похілитись, наше ГУ - такий же ваш бункер, там обеспечена моя безпека, я не заходив в інту прямо під вогнем, також на фрапсі видно, що навіть коли я вийшов з авто, по мені тулили ще 1-2 секунди, і як раз таки тільки після кінця вогню я втік. неякої РП ситуації там немає взагалі, це просто туливо в ЗЗ з РП метою але ви навіть не думали по РП про те, що можети вбити свого соклана.
4) Више наголосив, що коли вже вогня не було, я зайшов, да і ви самі собі противоречите, коли вам треба то по мені вогонь вівся але також у П.2 ви пишете про те, що огонь був по авто, а по мені ні - то вже виріште якось там самі.
5) причина та докази, про те, що я зайшов в інту написав, але також підчеркну що у вас теж є нарко та хілл, якщо треба було би, за цей час поки я там перебував, ви вже могли би накинути аптеку, добіжати до бункеру, та знову назад туди повернутись.
Ми стояли з різних сторін і ми чітко бачили, що саме нашу людину виводять і саджають у авто. Ми тулили по авто не у зз, а от ви стояли у зз, коли вели по мені вогонь, тому мали повне право визволяти. нісенітниці про те, що ми не боялися смерті соклана, залиште собі, по ньому вогню не було.
І ви вели по мені вогонь із ЗЗ. я не тікала у ЗЗ, вчіть карти зз.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Ми стояли з різних сторін і ми чітко бачили, що саме нашу людину виводять і саджають у авто. Ми тулили по авто не у зз, а от ви стояли у зз, коли вели по мені вогонь, тому мали повне право визволяти. нісенітниці про те, що ми не боялися смерті соклана, залиште собі, по ньому вогню не було.
І ви вели по мені вогонь із ЗЗ. я не тікала у ЗЗ, вчіть карти зз.
Прошу надати хоч один фрапс, на якому було би видно як я посадив його в авто (тобто де видно мене з ним на маркері де беруть авто). Кажете що ви тулили не у ЗЗ? (Щось, ну ось пруф стрільби по мені с ЗЗ).

" що ми не боялися смерті соклана, залиште собі, по ньому вогню не було." - абсолютний бред, так як ви у реальному житті взагалі не зможети так точно стріляти на такій відстані щоб таке сказати. тому тут як раз таке несенітниця це ваш текст.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Прошу надати хоч один фрапс, на якому було би видно як я посадив його в авто (тобто де видно мене з ним на маркері де беруть авто). Кажете що ви тулили не у ЗЗ? (Щось, ну ось пруф стрільби по мені с ЗЗ).

" що ми не боялися смерті соклана, залиште собі, по ньому вогню не було." - абсолютний бред, так як ви у реальному житті взагалі не зможети так точно стріляти на такій відстані щоб таке сказати. тому тут як раз таке несенітниця це ваш текст.
Там не має зз і навіть якщо б воно там було, я б мала право відкривати вогонь у відповідь, оскільки ви почали по мені стріляти перші.
1697219309687.png

І не вам оцінювати навики стрільби людей.))

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Там не має зз і навіть якщо б воно там було, я б мала право відкривати вогонь у відповідь, оскільки ви почали по мені стріляти перші.
Переглянути вкладення 125890
І не вам оцінювати навики стрільби людей.))
Про навики стрільби просто дитяче виправдання, ви скоріш за все ніколи не тримали зброї в руках. У любому випадку, я ще не встиг виїхати за шлагбаум як по мені вже їшов вогонь, тому, якщо розсуджувати за вашою логікою, то виходить що я мав право оборонятись в ЗЗ, тому що, як я сказав, на ГУ був введен стан як стан нападу, тому що стрільба велась по мені прям у шлагбауму, і звісно з цього виходить - що ви мали право захищатись від мене якщо я в ЗЗ, що ви впринципі и робили.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Про навики стрільби просто дитяче виправдання, ви скоріш за все ніколи не тримали зброї в руках. У любому випадку, я ще не встиг виїхати за шлагбаум як по мені вже їшов вогонь, тому, якщо розсуджувати за вашою логікою, то виходить що я мав право оборонятись в ЗЗ, тому що, як я сказав, на ГУ був введен стан як стан нападу, тому що стрільба велась по мені прям у шлагбауму, і звісно з цього виходить - що ви мали право захищатись від мене якщо я в ЗЗ, що ви впринципі и робили.
сюююда
фрапс від мене, де чітко видно, що я стріляла виключно по авто, коли ви виїхали з зз.
1697219937417.png
(дорога не зз)
ви втекли від рп ситуації, а саме визволення нашого соклана у інтер'єр, повернулися і почали вести по мені вогонь, при цьому не бачили мій нік. можливо це й не дм зз, а дм і стрілянина в зз, але від вас порушення видно дуже добре.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
сюююда
фрапс від мене, де чітко видно, що я стріляла виключно по авто, коли ви виїхали з зз.
Переглянути вкладення 125898 (дорога не зз)
ви втекли від рп ситуації, а саме визволення нашого соклана у інтер'єр, повернулися і паочали вести пом ені вогонь, при цьому не бачили мій нік. можливо це й не дм зз, а дм і стрілянина в зз, але від вас порушення видно дуже добре.
1) Перші вистріли по мені началися в ЗЗ (тик)

Про інту я вже все розписав, з приводу визволення, якщо б він тепнувся в інту за мною, я б по РП почав би змушувати його по РП зв'язатись з вами та передав би його вам, на місці прямо я не міг би нічого зробити, так як по перше - ви за мною біжали з автоматом, я не знав чого очікувати, тому почав біжати від ПГ, якщо б ви підійшли і наприклад по РП почали би наводити на мене зброю и казати щоб я віддав вам його - питань намає, але ви просто бігали поряд мене, погроз мені не було, тому я і почав біжати від ПГ, тому що вас було більше.

також додаю, нік я бачив, якщо б не бачив, то не став би стріляти, а якщо навіть і не бачив, по скіну все видно, це не міг бути автор с таким же скіном, тому що я бачив як він катається на мотоциклі.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
1) Перші вистріли по мені началися в ЗЗ (тик)

Про інту я вже все розписав, з приводу визволення, якщо б він тепнувся в інту за мною, я б по РП почав би змушувати його по РП зв'язатись з вами та передав би його вам, на місці прямо я не міг би нічого зробити, так як по перше - ви за мною біжали з автоматом, я не знав чого очікувати, тому почав біжати від ПГ, якщо б ви підійшли і наприклад по РП почали би наводити на мене зброю и казати щоб я віддав вам його - питань намає, але ви просто бігали поряд мене, погроз мені не було, тому я і почав біжати від ПГ, тому що вас було більше.

також додаю, нік я бачив, якщо б не бачив, то не став би стріляти, а якщо навіть і не бачив, по скіну все видно, це не міг бути автор с таким же скіном, тому що я бачив як він катається на мотоциклі.
Також звісно, трохи не по темі, але ще одною причиною стрільби стало це
1) коли я вийшов з інти на секунду я побачив як раз як ви тулите ЗСУшника, тобто я вже розумів що треба скажемо так - тримати оборону, але це я розумію що це НРП, тому тут просто додається другий факт - А саме звуки стрільби, по РП я чітко міг чути стрільбу з того сектору, і коли я бачу озброєну людину, схожу на ту що стріляла по мені та як я скажемо так почув як стріляє ще по комусь - це опасна озброєна людина, яка може напасти на мене, тулити по мені або напасти на ГУ або ще щось. Тому я мав вже право відкрити вогонь, бо я знав що це гіпер опасна особа яка всіх вбиває на свойому шляху.

Ліна Еско

Твоя ідолка.
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
202
Реакції
250
Бали
108
Також звісно, трохи не по темі, але ще одною причиною стрільби стало це
1) коли я вийшов з інти на секунду я побачив як раз як ви тулите ЗСУшника, тобто я вже розумів що треба скажемо так - тримати оборону, але це я розумію що це НРП, тому тут просто додається другий факт - А саме звуки стрільби, по РП я чітко міг чути стрільбу з того сектору, і коли я бачу озброєну людину, схожу на ту що стріляла по мені та як я скажемо так почув як стріляє ще по комусь - це опасна озброєна людина, яка може напасти на мене, тулити по мені або напасти на ГУ або ще щось. Тому я мав вже право відкрити вогонь, бо я знав що це гіпер опасна особа яка всіх вбиває на свойому шляху.
обман адміністрації. у вас багато розбіжностей, надайте повний фрапс з усіма аспектами (як ви бачили вийшовши з СБУ нашу перестрілку, якщо ви вийшли з дверей, а перестрілка була за парканом ззаду СБУ) і бігла я без зброї, видно на моєму фрапсі зверху.

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
обман адміністрації. у вас багато розбіжностей, надайте повний фрапс з усіма аспектами (як ви бачили вийшовши з СБУ нашу перестрілку, якщо ви вийшли з дверей, а перестрілка була за парканом ззаду СБУ) і бігла я без зброї, видно на моєму фрапсі зверху.
Пруфів на баг немає та вони ї не потрібні, вони не грають ніякої ролі, це просто додаток, суть в тому що по РП я чув стрільбу з відти.
Друге, те що біжала людина без зброї з сектору де чітко чутно стрільбу, по РП по перше не факт що пройшло достатньо часу з моменти як вважається що у людини вже немає зброї, а по друге, навідь якщо і не було її в момент бігу, як я вже наголошував, ця людина стріляла по мені буквально хвилину тому, і по скіну та ознакою, а саме катані на спині я по РП вже розумію, що це та сама особа, висновок, якщо я бачу людину що тулила по мені, та бежить з сектору де секунду назад йшла перестрілка з цього виходить що це особо опасна людина яка нейгано потребує затримання або знищення.

Артем Мейсoн

ГС Неоф | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
3,204
Реакції
1,116
Бали
253
Вітаю.
Передаю скаргу ГА/ЗГА.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Вважаю ГС/ЗГС Держ компетентні надати відповідь на цю скаргу

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Порушень від гравця Дмитрій Анубіс ID15778 не бачу - так-як в нього цілились зброєю, він відкрив вогонь.
Порушень від гравця Амірі Ярмоленко ID114595 не бачу - так-як, якщо оцінити всю ситуацію зібравши докази до купи, було встановлено, що Ваш клан першими відкрили вогонь по авто СБУ та ви бігали зі зброєю. Як ви самі і повідомили там стояв чорний лексус та можливо він був з працівниками СБУ. Також хочу повідомити, що згідно правил проекту зеленою зоною є лише територія сбу, а саме внутрішня частина.
Гравець Назар Рамірес ID2010 буде покараний за:
NonRPDrive - jail 30 хвилин
Багоюзу в даному положенні стрільби немає.
Ви же гравець Адель Шухевич ID151738 та гравець Віталій Федоров ID84566 будете покарані за:
NonRPDrive - jail 15 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі