Зачинено "СБУ Х / Назар Антонович / Non RP Cop"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
167
Реакції
25
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Демян Скалозуб
  2. Особистий нікнейм: Назар Антонович
  3. Суть скарги: Я працював на дальнобої, співробітники СБУ почали переслідувати мене, після чого я зупинився і мене повязали оскільки в мене було 3 статті, потім ми приїхали до НПУ, після чого співробітник СБУ Назар Антонович накинув на мене ще 2 статті, при чому відмовився навідріз показувати моє порушення (де я тікав від них, за статті 3.1, 1.8), хоча він би мав мені його показати. Тому прошу в цій скарзі або щоб гравець продемонстрував відео, де я від них "тікав", або покарати його за NoN RP дії, і зловживання службовим становищем. + Гравець хвастається, що в мене неповне відео, видно це не перші дії з його сторони, де він робить що хоче, і залишається непокараним.
  4. Докази (скріншот/відео):
    [31 секунда]
  5. Дата порушення: 16.10.2023

Вкладення

• Без імені.png
    Без імені.png
    139.3 Кб · Перегляди: 72
Останнє редагування:
Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
40
Реакції
1
Бали
8
вітаю лейтенант СБУ Х відео більше 2 хвилин без тайм кодів розгляду не підлягає.Також відео доказ не повний

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
167
Реакції
25
Бали
31
вітаю лейтенант СБУ Х відео більше 2 хвилин без тайм кодів розгляду не підлягає.Також відео доказ не повний
Тайкод вказаний, уважніше читайте скаргу.
Прошу надати мені відео із вашої сторони, де я від вас тікав, як ви сказали на відео, бо я запевняю, що такого небуло, і якщо адміністрація розгляне таку скаргу на вашу користь, це буде означати блат. Плюс ви мали б зафіксувати за що мені був виданий розшук, а не я, так як розшук видавав не я.

Реєстрування
20 Сер 2023
Дописи
40
Реакції
1
Бали
8
скарга була від вас чому я маю надавати відео докази.Що до блату адміністрація сама приймає рішення по правилам

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
Вітаю!
У вас є 12 годин щоб надати повий фрапс. І щоб було все розписано з таймкодами.

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
167
Реакції
25
Бали
31
Вітаю.
скаргу подали ви так що прошу для початку щоб ви надали повний відео доказ порушення даного співробітника.
Іншої фіксації немає, так як я не думав, що статті накидаються просто так, в залежності від настрою гравців.

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
Вітаю, полковник СБУ Х,
На доказах порушень від співробітника не побачив.
Прошу закрити скаргу.

Якщо не згідні з діями співробітника та бажаєте побачити докази, подавайте РП шляхом позов до суду Мерії Харкова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі