- Реєстрування
- 8 Сер 2023
- Дописи
- 1,006
- Реакції
- 934
- Бали
- 213
Вітаю, у мене є декілька питань до вас чому ви стояли коло Бп Х-Г, друге питання звідки ви знали що він іменно СБУ м.Х ви навіть не обертались ?
Якщо маєте повний фрапс ситуації можете скинутиВітаю, у мене є декілька питань до вас чому ви стояли коло Бп Х-Г, друге питання звідки ви знали що він іменно СБУ м.Х ви навіть не обертались ?
(Занадто дивний фрапс )
Вітаю, я під'їхав на Бп там стояв в афк хвилини 3 точно, потім прихожу і мене вбили, за потребою можу скинути повний фрапс, також на той момент я служив у НПУ і це ще можно було важати як ФФ! Ви хочете сказати що Тимур Черевач не ваш співробітник?Вітаю, у мене є декілька питань до вас чому ви стояли коло Бп Х-Г, друге питання звідки ви знали що він іменно СБУ м.Х ви навіть не обертались ?
(Занадто дивний фрапс )
Наш, але можу сказати по вашому відео що бп було захоплено у вас навіть був скін для нападу , а на тайм коди 0:23 можемо побачити озброєну людину тому я вважаю що бп було захопленоВітаю, я під'їхав на Бп там стояв в афк хвилини 3 точно, потім прихожу і мене вбили, за потребою можу скинути повний фрапс, також на той момент я служив у НПУ і це ще можно було важати як ФФ! Ви хочете сказати що Тимур Черевач не ваш співробітник?
Також з приводу блок посту, він не був захвачений а там просто стояло 3 людини зі зброєю а я поїхав подивитися і відійшов на 2 хвилини! повне відео можна переглянути тутВітаю, даю вам 8 годин надати повний відеодоказ.