Розглянуто СБУ Х // Чудо Рейзер // Масові порушення статуту, порушення правил затримання особи, DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Чудо Рейзер
  2. Особистий нікнейм: Метью Дефо
  3. Суть скарги: Дана особа під'їхала до мене та через закрите вікно почала вимагати паспорт, після того неадекватно почала спілкуватись. Коли я відкрив вікно, замість того, щоб представитись та показати посвідчення, людина почала вимагати вийти з авто та дати паспорт. Коли я все ж таки достукався но нього дати посвідчення, він передав мені його у руки, що є суворим порушенням. Так як людина немає при собі своє посвідчення, службові обов'язки вона виконувати немає права. Коли я відмовився спілкуватись з особою, він почав мене DMити. Також мені дуже цікаво, що NonRP нік забув у фракції.
  4. Докази (скріншот/відео): Клац | Тайм-коди: 0:20 - попросив відкрити вікно (я не можу це почути), 0:38 - без оффтопа погрожує розбити вікно, 1:08 - вимагає вийти з авто не показавши посвідчення та не представившись, 1:44 - передав посвідчення через вікно в руки, 2:20 - знову погрожує, 2:53 - почав DMити.
  5. Дата порушення: 10.12.2023

Останнє редагування модератором:

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,264
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, співробітник Чудо Рейзер буде покараний згідно статуту, з лідером проведем бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі