Розглянуто СБУ Х нон рп посадив за непідкореня, коли я йому написав що чекай я мікро включу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

denis19481

Новий гравець
Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
29
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Олексій Лящук
  2. Особистий нікнейм: Денис Миллер
  3. Суть скарги: Проїзжав через блок пост, показав документи поїхав далі у місто харків, по моєї машині відкрили вогонь, я повернувся розібратися(адміністрація пише якщо є відео доказ тоді звертайтесь на форум а ці СБУ розстрілюють машину просто так і це не в перший раз) далі мене попросили предоставити паспорт, ПК в мене слабеньке і я намагався включити мікро запис я почав після того як він попередженя видав вже, я йому про це написав був до попередженя і після нього, на відео видно, після чого мене повязали в кайдани і повезли посадили по 1.8 ст, навіть не провіривши моїх документів і не складая протаколу і тд...
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:18.11.2023

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,049
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомлюючись зі скаргою, та досліджуючи її, я можу ствердити, що вона не підлягає розгляду, за пунктом:
Не підлягає розгляду:
  • Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає;
Але, також є уточнення, дану скаргу буде розглянуто!

Співробіник СБУ Олексій Лящук#1466 достойно виконував свій обов'язок та притримувався Кримінально процесуального кодексу.
Стосовно виписування розшуку, ви не надали паспорт співробітнику правоохоронних органів, і після 3-ох запитів, як покарання ви отримали статтю 1.8 "Непідкорення" (системно).
Стосовно адвоката, співробітники правоохоронних органів, очікують на приїзд адвоката
рівно три хвилини.
Додатково:

Гравець Денис Миллер#8386 отримує наступні покарання:
Образа гравців - /pmute 60-240 або /pban 3-14
Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі