Розглянуто СБУ (беззаконя працівників)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
Нікнейм лідера/заступника: Барни Росс
Особистий нікнейм: Андрей Катаро
Суть скарги: DM без вагомої причини. Їхав спокійно, побачив, що на блокпосту є двіжуха. Щоб не ризикувати своїм життям, та моєї дружини, я вирішив зупинитись не доїзждаючи до БП. Провокацій з нашої сторони ніяких небуло, але ті хто стояли на БП, вирішили інакше та вбили нас двох. Та в мене виникло питання, до яких пір СБУ перестане робити беззаконня та буде нормальний та адекватний О/С. З такими працівниками держ.оргонізаціях навіть не те, що страшно їздити або прогулюватись, страшно навіть з квартири вийти. На мою думку держ.службовці останнім часом дуже багато на себе беруть. Хочу, щоб дану особу покарали за максимальним вироком
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не треба порушувати
Дата походження: 25.06.2025

Останнє редагування:

Барни Росс

Козак
Реєстрування
23 Чер 2025
Дописи
5
Реакції
15
Бали
6
Після уважного ознайомлення зі змістом скарги, поданої на мої дії, хочу надати пояснення.

По-перше, ініціатор скарги є учасником неофіційної організації, а місце події знаходилось на території, захопленій саме такими організаціями. Це важливий контекст, який суттєво впливає на оцінку ситуації.

По-друге, особа (ініціатор скарги), як вказано в тексті скарги, “з метою не ризикувати життям” — зупинилась поряд із бойовими діями, замість того, щоб покинути небезпечну зону. Це викликає закономірне запитання: що саме робила особа з неоф. орг. (разом із пасажиром) біля захопленого пункту пропуску, де вже відбувалась перестрілка між державними службами та неофіційними організаціями?

Варто зауважити, що під час бойових дій важко швидко ідентифікувати, хто є хто — звичайна людина може за секунду дістати зброю й почати стріляти. Саме в такій небезпечній і нестабільній ситуації відбулася ліквідація особи, яка згодом виявилась учасником неофіційного угрупування.

З урахуванням цього вважаю, що:
• мої дії були обґрунтованими, виходячи з ситуації;
• ініціатор скарги, ймовірно, завчасно мав намір зафіксувати порушення (“пофрапсити”), навмисно наблизившись до зони бойових дій.

Тому прошу врахувати обставини, а також приналежність особи до неофіційних організацій, при розгляді цієї скарги.

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю,

переглянувши Ваші докази - дійсно присутнє порушення від співробітника СБУ не зважаючи на прописану відповідь вище.
Поясню чому. Так, ви зупинились побачивши якісь дії на блокпості попереду, а співробітник СБУ не перебираючи порушників порядку почав ліквідовувати всіх, хто ставав на шляху. На цьому зупинимось. Дійсно, в конкретній ситуації співробітник СБУ не правий. Те, що зазначено у відповіді вище від співробітника СБУ не вважаю доцільним враховувати при винесенні рішення по скарзі. Чому? Бо співробітник СБУ через зброю на достатньо великій відстані не зміг би виявити чи є людина з "неофіційних організацій" чи ні. Тому, це абсурд. Також, людина зупинилась на достатній відстані від "зони бойових дій", чим взагалі не заважала "розчищати" БП.

А також, пане Катаро, хочу наголосити, що якщо ви бажаєте надати відповідь на своє ж запитання щодо державних організацій - то спробуйте себе на їх стороні аби давати оцінку який склад є "адеватним та нормальним". На вашу думку, як ви зазначили, держ. організації "Багато на себе беруть", хоча остання скарга від вас на державні організації була ще на початку травня. То, думаю, якщо б у вас були притензії - ви б знайшли як повідомити нас про якісь незрозумілі дії, на вашу думку, від держ. організацій.

Отже, гравець Барни Росс отримає покарання: 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60 хвилин

Також, заступник отримає дисциплінарне стягнення за серйозне порушення.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі