Відмовлено СБУ без ННРП ???✌️✌️✌️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Бумер

Мій шлях — мої правила.
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
205
Реакції
108
Бали
48
Вік
15
1. Ваш нікнейм: Влад Бумер
2. Нікнейм порушника: На Відео
3. Назва організації порушника: СБУ

4. Суть скарги: -

Я перебував у Discord разом зі своїм знайомим. Під час розмови він повідомив мені, що відійде від комп'ютера на декілька хвилин. У відповідь я також сказав, що відійду від ПК, після чого залишив комп'ютер.

Поки я перебував у AFK, через деякий час до мене під'їхали працівники СБУ та розпочали RolePlay-взаємодію. Оскільки мене фізично не було за комп'ютером, я не міг відповідати чи брати участь у RP-ситуації.

Попри це, співробітники СБУ затримали мене нібито за NonRP та продовжили проводити зі мною RP-процес, хоча згідно з правилами UKRAINE GTA заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в AFK (пункт 6.33.3 правил).

Після затримання мене доставили до кімнати процесуальних дій, де провели особистий обшук. Сам обшук також був проведений неналежним чином, без повноцінних RP-відігровок. Усі дії були зведені до коротких фраз на кшталт: «подивився, нічого немає, закінчив обшук», без детального та коректного RolePlay-відігравання процесу.

Таким чином, вважаю, що працівники СБУ допустили порушення правил проєкту, а саме:

проводили RP-взаємодію з гравцем, який перебував у AFK;
здійснили затримання та подальші процесуальні дії без можливості моєї участі

провели обшук із формальними та неповними RP-відігровками, що не відповідає належному рівню RolePlay.

Прошу адміністрацію перевірити дану ситуацію та надати їй об'єктивну оцінку.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Доказ
6. Дата порушення: 14.07.2026

Тайм.Коди -

00:00 по 00:07 я відхожу від ПК.
0:26 - Тайзер без причини
3:03 Садять у ІТТ.

На половіні відео пропав звук (Або це на відео так - Або це після того як я його нарізав)
[Можете повний відео доказ запросити в працівників які мене затримували]

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
469
Реакції
254
Бали
123
Вітаю.
Відмовлено.
Ваш відеодоказ змонтований. Переподайте скаргу з повним, незмонтованим відеодоказом, а також із тайм-кодами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі