Розглянуто СБУ беспредел

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Тимошенко

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Лют 2025
Дописи
77
Реакції
47
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Хайсе Авторитетов
2. Нікнейм порушника: Вова Нолан, Давід Дніпровський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: (В не фрапса: приїхав на автобусі на кордон там стояли дпсу кажуть виходьте я не знав хто вони такі рішив проїхати по мені начали тулить я вийшов побіг в румунію потім мене догнали і затримали потім працівник сбу протупив нечайно мене розвязав і я пробіг пів карти а він за мной потім прителів гвинтокрил і авто вони мене роздавили на авто і закафали потім посадили в вертушку і полетіли в нпу д.) мені не зачитали міранду я просив адвоката цей працівник сказав ти свого адвоката вже отбігав в полях потім мене начав по рп бити і видав непонятно кому розшук бо я йому не придставлявся і я був в масці потім він мене почав бити кулаком в ітогі мене посадили на 2 години за 1.3 10.11 6.3 12.1 10.9 на відео фіксації чітко видно як працівник порушує також порушив давід нолан ізьяв у мене без підстави на те алкоголь хотя він ніхто в цьому затриманні шановні Адміни якщо ви скажете: Ситуація неповна - перегляньте відеофіксу працівника || від працівника порушення що він мені не зачитав міранду, не дав права, та саме головне - видав розшук мені невстановивши особу а це нон рп держ (варн), фд зз і якшо шановний Євген Волкер знову буде блатити госку на вас буде теж скарга.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 04.07.2026
TIME CODES:
0:30-0:40 прийшли в подвал нпу
0:43-1:10 прошу адвоката він каже неположено і дістає борсерьску грушу (навіть не перчатку) і починає мене бити
(фд зз) і причить шо небуде адвоката
1:15-1:40 питаю чого не буде адвоката він каже патамуша і каже шо я попутав і начинає мене матюкати як не нармальний
1:45-2:00 знову мене б'є і я кажу сорказм ти ж мені уже міранду зачітав (фд зз)
2:10-2:50 головна помилка працівника - це видав розшук незрозуміло на кого і почав пробивати теж незрозуміло кого і якось поняв шо я ітак в розшуку хотя я в маске сказав видав статтю 10.5 хотя я її не порушував він її так і не видав але чогось мені видав 10.11, 6.3, 12.1, 10.9
(нон рп держ)
2:55-3:05 чогось у мене без підстави дквс забрав алкоголь
3:23-3:35 видав за 12.1 розшук за перетин блок посту хотя я кордон перетинав
3:40-3:45 видав 6.3 я так і не поняв за шо
3:58-4:06 10.11 видав єдина стаття з якою я згоден
4:20-4:45 веде мене до ІТТ і каже шо адвоката точно не буде
(не дав адвоката)
5:05-5:20 дав мені піджопника і запихнув в ІТТ

Останнє редагування:

Євген Волкер

Мл.А | Чорноморського Краю
Мл.Адміністратор
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
208
Реакції
99
Бали
88
Вітаю,

Гравець #324 Отримує покарання у вигляді | Деморгану 60 Хв | 6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі