Розглянуто СБУ для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Егор Пузатович

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
59
Реакції
62
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Егор Пузатович
2. Нікнейм порушника: Семмі потужний і Сергій Антонюк
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: с початку працівник СБУ під іменем Семмі потужний катався на траснпорту у формі машина не являлась ОТЗ тому що не підходила по критеріям 1. машина була з спец сигналами( страбоскопи) потом був вініл та неон це вже порушення та ЧС потім коли він підйхав з машини вийшли невідомі люди та почали бити відбулась суперечка та я засттосуцвав зброю М4 потім мене кафнули нічого не сказали не представились и потім відпустили та почали тікати потім він мене таранив на машине єто ДБ уже потом був ОСК потім ми доїхали до СБУ К і я почав його тулити і він спрятався в інтерєрі я зайшовши туда він мене вдарив тайзером не представившись потім прийшлов ще один працівник та почав запитувати за що ( У Семмі потужного даже отката небыло на каф ответил он своему что откат есть у меня так и есть) потом он проверил паспорт начал меня везти в НПУ К садить в ІТТ по пути он остановился и я вішел с машині получаеться я был юез наручников и он вез прносто так я начал убегать и меня за ДБ семмі потужний перегородив мне путь побегу потом отвезли в НПУ и посадили в ІТТ я потребую УВОЛИТЬ 2 работников и с ихнего сщета выплатить по 300к моральной компенсации за нанесеный ущерб.
Тайм коды: 0.01 0.22 0.51 5.59 6.35 6.46 7.35 8.23 9.00 9.23 11.30 13.06 13.37
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Главный откат номер 1 номер два продолжения
6. Дата порушення:11.12.2025

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
Вітаю. Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Юрій Вінницький #90612 отримає покарання:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15 хвилин

Ви, автор скарги Егор Пузатович #101150 отримаєте покарання:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 60 хвилин
6.1.1.
"FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60
6.3.3.
"Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

Гравець Семмі Потужний #81393 отримає покарання:
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 120 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 120 хвилин
6.22.
"Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн
6.3.
"DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 30 хвилин

Зприводу співробітника Сергій Антонюк,
співробітник отримає
догану за порушення Законодавства України

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі