- Реєстрування
- 9 Січ 2025
- Дописи
- 176
- Реакції
- 194
- Бали
- 88
- Нікнейм гравця: макс данилюк
- Особистий нікнейм: Маттео Ерандес
- Суть скарги:
Біля свого дому, збираючись заспавнити автомобіль,я був затриманий працівниками СБУ, які під’їхали без увімкнених спеціальних сигналів. Без будь-яких пояснень вони застосували електрошокер та затримали мене.
Мені повідомили, що я перебуваю в розшуку. При цьому єдиний розшук, оформлений за статтею «хуліганство», був виписаний біля будівлі СБУ під час нашого руху в автомобілі. Розшук був оформлений по NonRP — без паспорта, доказів або будь-яких належних підстав, що робить його фактично нелегітимним і порушує правила RP.
Вважаю, що дії працівників були умисними та мотивовані особистою неприязню, оскільки з ними у мене існують конфліктні стосунки. Аналогічна ситуація вже траплялась із моїм знайомим за участю того самого працівника.
На мою думку, в діях працівника можуть мати місце наступні порушення правил держ.організацій:
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності.
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій.
2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль або громадянина без доказів або відповідних підстав. Також нон рп розшук
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
Прошу застосувати максимальне покарання, оскільки такі дії є повністю безпідставними і, найімовірніше, можуть повторюватися, створюючи загрозу неправомірного застосування повноважень.. - Докази (скріншот/відео): Відео 1 Відео 2
- Тайм коди: В Відео 1- затримання- 0:28-1:20. Нон рп розшук- 3:23-3:28. В відео 2- В допитній знаходять розшук який самі ж виписали- 00:47-03:07. 12:56-13.05 (саме основе підмітив, в відео вся ситуація, якщо є бажання, можете переглянути ситуацію для більшого розуміння)
- Дата порушення: 30.09.2025
Останнє редагування: