- Реєстрування
- 28 Чер 2023
- Дописи
- 1,138
- Реакції
- 1,087
- Бали
- 253
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус:Зачинено.
Дата відкриття: 11.12.2024.
Головний слідчий: Дмитро Морріс .
Слідча група: Даніїл Духов, Артемка Духов.
ОПИС
11 Грудня 2024 року о 23:24 Дмитро Морріс вирушав в Патруль, Після чого почав зупиняти авто водій не зупинявся після працівник Дмитро Морріс затримав людина та почав проводити процесуальні дії далі підїжає інша людина та починає бити, людину яку затримав працівник Дмитро Морріс людина отримала Умисне тяжке тілесне ушкодження передбачено Статтею 25 ККУ далі працівник Дмитро Морріс починає доганяти людину та людина утікла.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя:Максим Макфлурік.
Статус:Заарештований
Додаткова інформація: Чорна футболка та на футболці герб України.
ДОКАЗИ
Доказ 0001 Тайм код тяжке тілесне ушкодження-06:36 тайм код втік з місця подій-06:48
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
11 Грудня 2024 року, у 01:45 було проведено експертизу відеоматеріалів, вилучених у свідка кримінальної справи №11122024. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Дмитро Морріс.
Результати експертизи: Встановлено особу порушника, ним виявлено - Максим Макфлурік.
Я, Генерал - Дмитро Морріс, доповідаю про те, що: 11 Грудня 2024 року о 23:24 Дмитро Морріс вирушав в Патруль, Після чого почав зупиняти авто водій не зупинявся після працівник Дмитро Морріс затримав людина та почав проводити процесуальні дії далі підїжає інша людина та починає бити, людину яку затримав працівник Дмитро Морріс людина отримала Умисне тяжке тілесне ушкодження передбачено Статтею 25 ККУ далі працівник Дмитро Морріс починає доганяти людину та людина утікла.
Повістка про допит підозрюваному:Максим Макфлурік
Я, Генерал СБУ м.Дніпра - Дмитро Морріс, 12 Грудня 2024 року, запросив підозрюваних у справі №1112024 на допит.
Максим Макфлурік - Не прийшов на допит.
Я, Генерал - Дмитро Морріс, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 12.12.2024 року, фігуранта кримінальної справи - Максим Макфлурік було заарештовано та взято під варту.
Генерал - Дмитро Морріс
Підпис: D.Morris
Підпис: D.Morris
Останнє редагування: