Зачинено СБУ м.Дніпро | Державне Бюро Розслідувань | №181220242 | 27 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 18/12/2024.
Головний слідчий: Артемка Духов.
Слідча група: Артемка Духов, Даніїл Духов.

ОПИС

17 Грудня полковник СБУ міста Дніпра, Артемка Духов, проводив затримання громадянина Східної України на Ім'я, Салоєд Азгард, після встановлення особи, Полковник Артемка Духов, зробив поверхневу перевірку, та були виявлені невідомі речовини, які схожі на наркотичні речовини,за що передбачена кримінальна відповідальність в статті 24 КК України. Ураховуючи протоколи експертиз, у підозрюваного є забороненим відповідно до чинного законодавства.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Салоєд Азгард.
Статус: Під вартою.
Додаткова інформація:Підозрюваний.

ДОКАЗИ

Доказ №0001.

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Полковник - Артемка Духов

Підпис: А.Духов

Останнє редагування:

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98

dlya-zsu-peredadut-700-kg-trotylu-yakyj-dbr-vyluchyla-u-pryvatnogo-pidpryyemstva-z-harkivshhyny-1-14.png

СХІДНА УКРАЇНА, Дніпро,
ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ.
18/12/2024.

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Полковник - Артемка Духов, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 18 грудня 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Салоєда Азгарда було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
18/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Полковник - Артемка Духов, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ

18 грудня 2024 року, у 12:43 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №181220242. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Кирилла Київськийого.
Результати експертизи: Психотропна наркотична речовина - кокаїн.

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ

(a) Відеозапис №1:

Останнє редагування:

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
18/12/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Слідчий ДБР/Лейтенант ГУСБ м.Дніпра - Даніїл Духов, доповідаю про те, що: 17/12/2024 о 23:07, Полковник СБУ міста Дніпра, Артемка Духов, проводив затримання громадянина Східної України на Ім'я, Салоєд Азгард, після встановлення особи, Полковник Артемка Духов, зробив поверхневу перевірку, та були виявлені невідомі речовини, які схожі на наркотичні речовини,за що передбачена кримінальна відповідальність в статті 24 КК України. Ураховуючи протоколи експертиз, у підозрюваного є забороненим відповідно до чинного законодавства.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеозапис №1: video
(a) Відеозапис №2: video

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 24 ККУ.

Слідчий ДБР/Лейтенант ГУСБ м.Дніпра - Даніїл Духов
Підпис: Д.Духов

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
18/12/2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Артемка Духов, розглянувши повідомлення про злочин №181220242, що надійшов від полковника Даніїла Духова та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

17.12.2024 о 23:07 Полковник СБУ міста Дніпра, Артемка Духов, проводив затримання громадянина Східної України на Ім'я, Салоєд Азгард, після встановлення особи, Полковник Артемка Духов, зробив поверхневу перевірку, та були виявлені невідомі речовини, які схожі на наркотичні речовини,за що передбачена кримінальна відповідальність в статті 24 КК України. Ураховуючи протоколи експертиз, у підозрюваного є забороненим відповідно до чинного законодавства.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 24 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 24 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
22/12/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Заступник Директора ДБР/Лейтенант - Даніїл Духов, 22 грудня 2024 року, допитав підозрюваного у справі №181220242.

Ім'я та прізвище допитуваного: Салоєд Азгард
Дата народження: В реєстрі ДМС
Місце проживання: Не пам'ятає
Громадянство: Українець
Місце роботи або навчання: "На шабашці"
Контактний номер: Не пам'ятає

Під час допиту вдалося встановити наступне: Під час допиту підозрюваний себе поводив, ніби в нього аменезія, але сам факт збергіння є.
(a) Відеоматеріал №1:
video
Заступник Директора ДБР/Лейтенант - Даніїл Духов

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,132
Бали
153

СХІДНА УКРАЇНА, ДНІПРО,
22/12/2024.

ПОСТАНОВА
про арешт підозрюваного та взяття під варту

Я, Заступник Директора ДБР/Лейтенант - Даніїл Духов, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 22 грудня 2024 року, фігуранта кримінальної справи - Салоєда Азгарда було заарештовано та взято під варту.

ВІДЕОМАТЕРІАЛ З МІСЦЯ ЗДІЙСНЕННЯ ДІЙ:
(a) Відеоматеріал №1: video

Заступник Директора ДБР/Лейтенант - Даніїл Духов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі