Зачинено СБУ м.Дніпро // Порушення зі сторони Полковника)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Бер 2024
Дописи
11
Реакції
14
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Ростислав Залужний
  2. Особистий нікнейм: Кевін Теслюк
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація 02, звертаюся до вас з такою скаргою а саме що 29.06.2024 я вступив у лави СБУ Д пройшов відбір разом зі своїм другом Богданом Ткачуком нас приймав лідер фракції, все було прекрасно коли я о 00;52 десь так зайшов у гру і хотів переглянути хто є онлайн по Ф3 але тут воно мені перестало відкриватися ось, і в той ж момент Ростислав Залужний Заступник лідера забирає мені роль СБУ Д та видаляє свої повідомлення в ДС, я відкриваю трудову і там пише втрата довіри.
Отож до чого я веду що пан Залужний старається спровокувати своїми вчинками мої дії або вислови, також хочу зауважити що дана особа мені погрожувала у Discord 02 але нажаль немає доказів але є свідки такі як [З-L МОЗ] Олексій Безсонов та [S-M] Микола Ткач які в даний момент це чули, також я як лідер в минулому я ознайомлений з правилами лідерів і знаю якщо є "Втрата довіри" це рішення узгоджується з адміністрацією так, ось і я б хотів дізнатися як це мене звільняють після 3-4 год як я вступив у фракції по втраті довіри і хочу побачити аргументи на моє звільнення. Також хочу зауважити шановна адміністрація що дана особа ще у минулому провокувала мене своїми вчинками та діями, і коли я вийшов з ЧСП з повним усвідомленням і повною адекватністю вона знову продовжує це робити. Я вважаю що це поведінка Заступника лідера , повторюю це систематично, це як особиста неприязнь ось так.
Примітка; У діскорді в мене є скрін але не видно нік хто це написав бо я не встиг і хотів щоб ви переглянули аудит. Також ЗАУВАЖУЮ увагу на тому що проживаю у ІРЛАНДІЇ і у мене -2 год це щоб все співпадало. Дякую за розуміння і надіюся на ваше розуміння
  1. Докази (скріншот/відео): Документація
  2. Дата: 29.06.2024

Ілля Лисенко

Західна Україна
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
29
Бали
23
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Вас звільнили по втраті довіри узгодивши з слідкуючою адміністрацією.​
нажаль через недостатньою доказів я не маю права видати покарання за погрози.
Буде проведена бесіда з полковником.

[ЗАЧИНЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі