СБУ м.Дніпро | №0063 | 78, 69 ККУ |CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Кеннеді

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2024
Дописи
21
Реакції
2
Бали
6
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 23.12.2024.
Головний слідчий: Ілля Кеннеді.
Слідча група: Ілля Кеннеді, Данііл Салоїд, Єгор Токсік, Денис Буданович.

ОПИС

Я - Ілля Кеннеді, полковник СБУ Д, на пару зі своїм колегою підполковником Даніілом Салоїдом проводили патруль в ОТЗ, задля маскування та можливості непомітно з'явитися в місці злочину, та завітали на територію нарколабораторії. Виявили особу котра покидила будівлю лабораторії, та віришили у неї перевірити документи згідно з підвищеною кримінальною активністю в районі нарколабораторії та указом номер 9 від президента. У правопорушника була помічена зброя, тому одразу були прийняті міри щодо його затримання. Після того як одягнули кайданки, підполковник Данііл Салоїд провів обшук, та виявив наркотичні засоби та зброю. Це порушення статті 69 ККУ та 78 ККУ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Андрій Криштальний.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: На співпрацю не йшов.

ДОКАЗИ

Відеофіксація з бодікамери Данііла Салоїда(затримання+обшук)

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі
Полковник - Ілля Кеннеді

Підпис: Кеннеді

Останнє редагування:

Ілля Кеннеді

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2024
Дописи
21
Реакції
2
Бали
6
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
23.12.2024​

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Полковник - Ілля Кеннеді, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин,

ВСТАНОВИВ
12 місяця 2024 року, у 18:00 було проведено експертизу матеріалів/речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0063. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Кеннеді.
Результати експертизи: (експертиза виявила, що це наркотичні засоби шишка "Петрушка")

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Полковник - Ілля Кеннеді
Подпись: Кеннеді

Ілля Кеннеді

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2024
Дописи
21
Реакції
2
Бали
6
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
23.12.2024.​

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Полковник - Ілля Кеннеді, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИВ
12 місяця 2024 року, у 17:52 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0063. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Кеннеді.
Результати експертизи: (експертиза показала, що це автомат SCAR)

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Полковник - Ілля Кеннеді
Подпись: Кеннеді

Ілля Кеннеді

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2024
Дописи
21
Реакції
2
Бали
6
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, КИЇВ,
23.12.2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Полковник - Ілля Кеннеді, доповідаю про те, що: 22.12.2024 о 21:35, Я - Ілля Кеннеді, полковник СБУ Д, на пару зі своїм колегою підполковником Даніілом Салоїдом проводили патруль в ОТЗ, задля маскування та можливості непомітно з'явитися в місці злочину, та завітали на територію нарколабораторії. Виявили особу котра покидила будівлю лабораторії, та віришили у неї перевірити документи згідно з підвищеною кримінальною активністю в районі нарколабораторії та указом номер 9 від президента. У правопорушника була помічена зброя, тому одразу були прийняті міри щодо його затримання. Після того як одягнули кайданки, підполковник Данііл Салоїд провів обшук, та виявив наркотичні засоби та зброю. Це порушення статті 69 ККУ та 78 ККУ.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a)
Відеофиксация
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69 та 78 ККУ.

Полковник - Ілля Кеннеді
Підпис: Кеннеді

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

01.01.25

ПОСТАНОВА

про закриття та передачу справи в архів

Я, Генеральний прокурор - Андрій Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №0063 та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ

Є достатні підстави закриття кримінальної справи., оскільки слідчий який вів справу звільнився та повноваження нікому не передав.

ПОСТАНОВИВ:

1. Закрити кримінальну справу №0063 та передати до архіву.

Андрій Репецький
підпис.jpg

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі