СБУ м.Дніпро | №0102 | 78, 69 ККУ | OPEN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,380
Реакції
836
Бали
253
ДБР.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 29/03/2025.
Головний слідчий: Ілля Репецький.
Слідча група: Ілля Репецький, Андрій Репецький.

ОПИС

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький 28.03.2025 о 19:50 разом з працівниками ЗСУ, СБУ К, НПУ Д, ДКВС Поліцейський Пост "Конча-Заспа - Київ" (Далі ПП), о 20:00 громадянин Акім Кабанов перетинав ПП зі сторони Києва на авто марки Mersedes-Benz CLS року 2011 (Д.Н.З. А777А), після зупинки та встановлення особи громадянина я провів обшук під час якого було виявлено та конфісковано: Вогнепальна зброя типу "Тек" - 3 шт; Наркотичний засіб "Канабіс" - 14 грамів.
Громадянин Акім Кабанов був затриманий для проведення процесуальних дій: Допиту, Переміщення в ІТТ.
Під час допиту громадянин на запитання "У вас виявили підозрілі речовини у розмірі 14 грамів, що це за речовини" відповідь - не знаю.
На наступні запитання громадянин не став відповідати.

Громадянину Акім Кабанов інкримінується стаття 69 ККУ, 78 ККУ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Акім Кабанов.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: Під час затримання не було опору.

ДОКАЗИ

Запис з боді камери (Встановлення особи та обшуку), Запис з боді камери (Допит)

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,380
Реакції
836
Бали
253
1_45.png

Подільський край, ДНІПРО,

ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАННЯ.

29/03/2025.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів

ВСТАНОВИВ
29 березня 2025 року, о 16:02 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0102. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Вилучені матеріали були вогнепальною зброєю марки "Тек"

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,380
Реакції
836
Бали
253
1_45.png

Подільський край, ДНІПРО,

29/03/2025.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів

ВСТАНОВИВ
29 березня 2025 року, о 16:03 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0102. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Вилучені матеріали були вогнепальною зброєю марки "Канабіс"

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,380
Реакції
836
Бали
253
1_45.png

Подільсикй край, ДНІПРО,
29/03/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, доповідаю про те, що: 28.03.2025 о 19:50 разом з працівниками ЗСУ, СБУ К, НПУ Д, ДКВС Поліцейський Пост "Конча-Заспа - Київ" (Далі ПП), о 20:00 громадянин Акім Кабанов перетинав ПП зі сторони Києва на авто марки Mersedes-Benz CLS року 2011 (Д.Н.З. А777А), після зупинки та встановлення особи громадянина я провів обшук під час якого було виявлено та конфісковано: Вогнепальна зброя типу "Тек" - 3 шт; Наркотичний засіб "Канабіс" - 14 грамів.
Громадянин Акім Кабанов був затриманий для проведення процесуальних дій: Допиту, Переміщення в ІТТ.
Під час допиту громадянин на запитання "У вас виявили підозрілі речовини у розмірі 14 грамів, що це за речовини" відповідь - не знаю.
На наступні запитання громадянин не став відповідати.

Громадянину Акім Кабанов інкримінується стаття 69 ККУ, 78 ККУ.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Запис з боді камери (Встановлення особи та обшуку), Запис з боді камери (Допит)
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 68, 78 ККУ.

Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький.
Підпис:
Підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі