СБУ м.Дніпро | №0113 | 78, 69 ККУ | OPEN

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
1743624497252.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 01/04/2025.
Головний слідчий: Ілля Репецький.
Слідча група: Ілля Репецький.

ОПИС

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький 31.04.2025 о 22:05 перебував на спеціальній операції по виявлені заборонених речей на території Центрального Ринку (ЦР), під час перевірки я помітив що громадянин Саня Художник продавав снайперські гвинтівки та боєприпаси до них у кількості 3 шт, після того, як я виявив що даний громадянин продає вогнепальну зброю, я почав "Торгуватись" з ним для того, щоб працівники СБУ м.Дніпро прибули до території ЦР.
Громадян Саня Художник був затриманий та доставлений до ГУ НПУ м.Дніпро для проведення процесуальних дій, а саме: Встановлення особи, Обшуку, Допиту, переміщення до ІТТ.
Під час обшуку було конфісковано: Автоматична гвинтівка марки "М4" 10 шт; Снайперська Гвинтівка 6 шт; Алкоголь "золотої" марки 10 шт; Наркотичні речовини "Героїн" 1 гр.
На допиті громадян не відповідав на мої запитання.
Громадянину інкримінується стаття 78 ККУ, 69 ККУ.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Саня Художник.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: Під час арешту не було опіру.

ДОКАЗИ

Запис з боді камери (Продаж зброї, Арешт), Запис з боді камери (Встановлення особи, Обшук, Допит)

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
1743598891231.png

Подільський край, ДНІПРО,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

02/04/2025.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів,

ВСТАНОВИВ
02 Квітня 2025 року, о 16:00 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0113. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Вилучені матеріали були Вогнепальною зброєю марки "М4" 10 шт; "Снайперська Гвинтівка" 6 шт

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
1743600234954.png

02/04/2025.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовини,

ВСТАНОВИВ
02 Квітня 2025 року, о 16:00 було проведено експертизу речовини, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0113. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Ілля Репецький.
Результати експертизи: Вилучені речовини були наркотичними засобами типу "Героїн" 1 грам

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
(a) Відеозапис №1: video

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
1743600804153.png

Подільсикй край, ДНІПРО,
02/04/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецьккий, доповідаю про те, що: 31.04.2025 о 22:05 перебував на спеціальній операції по виявлені заборонених речей на території Центрального Ринку (ЦР), під час перевірки я помітив що громадянин Саня Художник продавав снайперські гвинтівки та боєприпаси до них у кількості 3 шт, після того, як я виявив що даний громадянин продає вогнепальну зрою, я почав "Торгуватись" з ним для того, щоб працівники СБУ м.Дніпро прибули до території ЦР.
Громадян Саня Художник був затриманий та доставлений до ГУ НПУ м.Дніпро для проведення процесуальних дій, а саме: Встановлення особи, Обшуку, Допиту, переміщення до ІТТ.
Під час обшуку було конфісковано: Автоматична гвинтівка марки "М4" 10 шт; Снайперська Гвинтівка 6 шт; Алкоголь "золотої" марки 10 шт; Наркотичні речовини "Героїн" 1 гр.
Громадянину інкримінується стаття 79 ККУ, 69 ККУ.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація (Продаж зброї, Арешт), Відеофіксація (Встановлення особи, Обшук, Допит)
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69, 78 ККУ.

Підпис:
Підпис.png

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
1743601243278.png

02/04/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, розглянувши повідомлення про злочин №0113, що надійшов від Підполковника Ілля Репецький та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

31.04.2025 о 22:05 перебував на спеціальній операції по виявлені заборонених речей на території Центрального Ринку (ЦР), під час перевірки я помітив що громадянин Саня Художник продавав снайперські гвинтівки та боєприпаси до них у кількості 3 шт, після того, як я виявив що даний громадянин продає вогнепальну зрою, я почав "Торгуватись" з ним для того, щоб працівники СБУ м.Дніпро прибули до території ЦР.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 69, 78 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 69, 78 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
1743601411366.png

02/04/2025.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, 31 Березня 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0113.

Ім'я та прізвище допитуваного: Саня Художник
Дата народження: 14.04.2000
Місце проживання: Будинок 10 Квартира 10
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: -
Контактний номер: +380 66 451 4158 ((sasha4.5.0_17822))

Під час допиту вдалося встановити наступне: Громадянин не став відповідати на мої запитання.
(a) Відеоматеріал №1:
video
Підпис:
Підпис.png

Останнє редагування:

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,052
Реакції
721
Бали
253
ДБР.png

05/04/2025.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Підполковник СБУ м.Дніпро - Ілля Репецький, розглянувши матеріали кримінальної справи №0113, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №0113 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:
Підпис.png

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
265
Реакції
34
Бали
73

1743166582331.png
Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

5.04.2025

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до суду​

Я, Генеральний Прокурор Ростик Львівський, розглянувши матеріали кримінальної справи №0113, під страхом лжесвідчення​

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.​

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0113 на розгляд в суд.​

Генеральний Прокурор
Ростик Львівський
Підпис:
1743083613111.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі