- Реєстрування
- 29 Лют 2024
- Дописи
- 791
- Реакції
- 764
- Бали
- 153
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: Зачинено.
Дата відкриття: 26/01/25.
Головний слідчий: Тимофій Авенчук.
Слідча група: Тимофій Авенчук, Ілля Хансер.
ОПИС
26 Січня 2025 Року о 20:14, Полковник СБУ міста Дніпра, Тимофій Авенчук перебував на спец.завдані. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, що продає алкоголь, та придбав її.
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Аладин Хокаге (нове ім'я - Котик Амфетаминович).
Статус: Затриманий.
Додаткова інформація: Має чорні крила, червоний шарф, корону.
ДОКАЗИ
Доказ №0001
ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
26 Грудня 2025 року, у 22:16 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №26012025. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Андрія Кудлаєнко. Результати експертизи: Виявилось, що це алкогольний напій - Горілка
26 Грудня 2025 року, у 22:21 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №26012025. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Андрія Кудлаєнко. Результати експертизи: Встановлено Ім'я підозрюваного - Аладин Хокаге
На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 37 ККУ.
26/01/25 20:14, Полковник СБУ міста Дніпра, Тимофій Авенчук перебував на спец.завдані. Зайшовши на центральний ринок, він побачив особу, що продає алкоголь, та придбав її.
Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 37 ККУ
Повістка про допит підозрюваному: Аладин Хокаге.
Надаю копію документа: Повістка
Я, Полковник - Тимофій Авенчук, 27 січня 2025 року, не допитав підозрюваного у справі №26012025.
Аладин Хокаге не прийшов на допит
Я, Полковник - Тимофій Авенчук, доповідаю про затримання громадянина Східної України. 30 січня 2025 року, фігуранта кримінальної справи - Аладин Хокаге (нове ім'я - Котик Амфетаминович) було заарештовано та взято під варту.
Полковкник СБУ м.Днапра - Тимофій Авенчук
Підпис:
Підпис:
Останнє редагування: