Розглянуто СБУ м.Київа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Коноба.

L Montana | Назар Коноба | 03 Східна Україна
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
166
Реакції
395
Бали
108
1. NickName Лідера / Заступника: Кирило Громов | Александрє Грозний
2. Особистий NickName: Назар Коноба
3. Суть Скарги:
Дизайн без назви-Photoroom.png

1. Догана.

Александрє Грозний

Я запитав у Полковника СБУ м.Київа Александрє Грозний за що мені було видане покарання, я отримав відповідь ''за те що я перебував в AFK 5 хвилин '', але я не впевнений що я перебував 5 та більше хвилин в AFK, оскільки я через кожні 2-3 хвилини протискав ALT. Коли я запросив докази в нього, він мені відповів '' Подасиш скаргу потім адмінам і покажу'' я розумію що він має право мені не показувати докази, але мені хотілося щоб хтось в нього все ж таки переглянув, також він сказав за не появу на Код-5 ( прошу переглянути чітко без блату)

Згідно з правилами Лідера державних організацій Глава 4 пункт 2. Вживати мат у ООС чаті. В IC чаті використовувати мати дозволено тільки за необхідності, не зловживаючи ним. В мене є голосове повідомлення де Заступник висловлювався неадекватними словами.
( Маю голосове, але я його покажу в приватних повідомленнях ГС або ЗГС Держ за потребами ГА або ЗГА)

Докази ( скріншот / відео ): скріншот - [Посилання]

2. Лідер.

Згідно з правилами Лідера державних організацій Глава 5 пункт 3. Лідер не повинен допускати граматичних або пунктуаційних помилок у своїх повідомленнях. Кирило Громов зробив помилки, а саме в заявках на посаду Підполковника та Майора він вказав '' Чому сами ви повині зайняти посаду Полковника '' також він вказав '' Чи маєте ви досвід на керівничій посаді'' питання від коли в нас Підполковник та Майор є Керівничою посадою, якщо Керівничою посадою в нас є Генерал та Полковник, а Старшим Складом є Підполковник та Майор.

Згідно з правилами Лідера державних організацій Глава 5 пункт 1. Лідер зобов'язаний заповнити підфорум своєї організації протягом 48 годин з моменту видачі модерації. Лідер створив нові розділи такі як:

Департамент контррозвідки [В розробці..]
, Державне Бюро Розслідувань [В розробці..], Центр Спеціальних Операцій "Альфа" [В розробці..]

Доказ ( Знімок з екрана / відео ): Знімок з екрана - [Посилання]

3. RP NickName.

Наскільки я пам'ятаю то NickName повинен бути виключно Українською мовою, я не є впевненим що Александрє Грозний є RP NickName
Імені "Александрє Грозний" у загальновідомих історичних чи культурних джерелах немає.

Але:

• "Александрє" виглядає як нестандартний або неправильний варіант імені Александр (Олександр).​
  • "Грозний" часто асоціюється з Іваном Грозним, першим російським царем.​

Якщо це ім'я зустрілося вам десь у книзі, грі чи фільмі, уточніть контекст – можливо, це вигаданий персонаж або стилізоване ім'я.

З Лідером я пробував піти у войс та порозмовляти, з ним це вийде, але з заступником цього не вийде зробити, бо в нього на все є тільки 1 відповідь ''Подасиш скаргу потім адмінам і покажу''.

4. Доказ видачі покарання ( скріншот / відео ): Вище в суті скарги все є.
5. Дата походження: Помилки на форумі - 09.03.2025, видача догани - 11.03.2025, RP Nickname - 09.03.2025 або 10.03.2025.

Вкладення

• Дизайн без назви-Photoroom.png
    28.2 Кб · Перегляди: 47

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
414
Реакції
663
Бали
153
Вітаю.

Щодо розділу 1:
Те, що ви натискали ALT, не є виправданням того, що ви не перебували в АФК-режимі. Ви фактично прогулювали робочу зміну, не відповідали Полковнику, коли він вас кликав, і просто стояли, дивлячись у стіну. На це є відповідні докази.

Щодо голосового повідомлення від мого Полковника – у ньому немає образ чи зловживання нецензурною лексикою. Це голосове повідомлення знаходиться у відкритому доступі для слідкуючої адміністрації, оскільки воно було записане в чаті керівництва.

Щодо розділу 2 вашої скарги:
На даний момент таких помилок немає, і ГС/ЗГС Держ можуть переглянути останні редагування. Помилка була виправлена ще вчора ввечері. Вона виникла через те, що після створення заявок на посаду Полковника я скопіював текст і вставив його в заявки на Підполковника/Майора. Одразу після цього все було виправлено.

Водночас ви, як колишній лідер та заступник, допустили численні граматичні помилки у цій скарзі. Тому, перш ніж вказувати на чужі недоліки, варто почати з себе.

Щодо тем на форумі:
Усі обов’язкові теми, передбачені правилами лідерів, були створені впродовж 48 годин (навіть швидше). Інші теми очікують призначення керівників та розробки системи підвищення для кожного підрозділу. Їх створення не є обов’язковим у межах 48 годин.

Щодо згадки першого царя – це взагалі смішно. Я не розумію, чому ви обрали саме цей приклад.

Розглянувши вашу скаргу, можу відверто заявити, що ви просто намагаєтесь злити мене та мого заступника. Прошу адміністратора, який буде розглядати цю скаргу, звернути на це увагу.

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,056
Бали
113
Вітаю!

Заступник надав докази у вас дійсно є порушення таке як прогул робочої зміни, тому тут видана догана вірно.

С приводу форума та заявок на посаду Підполковника та Майора та ви вказали правило, що заборонено робити граматичні або пунктуаційні помилки та на тих заявок не має їх, лідер просто не замінив текст, не важаю критичною помилкою. Ми усі люди усі помилаємось

За те, що він не заповнив форум за 48 годин. Форум заповнений тими темами які обов'язкові, теми с підрозділами вже не обов'язкові та він їх може робити коли завгодно, навіть на 3 сроці

Далі с приводу ім'я заступника Александрє Грозного нікнейм походить від ім'я Олександр та змінювати форму імені дозволено.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі