СБУ м.Київ | №0021 | 44 та 158 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11

1729592893940.png

Головна інформація

Статус справи: Відкрито
Дата відкриття: 22/10/2024.
Головний слідчий: Коді Диктатор
Слідча група: Коді Диктатор

ОПИС

20.10.2024 р близько 22:20 я - Заступник голови ГУСБ м.Київ Полоквник СБУ Коді Диктатор, рухаючись на службовому транспорті поблизу аеропорту Бориспіль, помітив пошкоджений транспорт одного військовослужбовця,який перевозив військову техніку на ВЧ. Після недовогої розмови з самим ВС я визначив що він наразі очікує на допомогу,для ремонту транспортного засобу. На посту патрульної поліція де це відбувалося також стояв інший транспортний засіб,з якого вийшов інший військовий,після чого він застосував спец.засоби,а саме тайзер та кайданки проти свого колеги,який перевозив військову техніку,про якого йдеться раніше. В результаті перевірки службового посвідчення ВС який раніше наніс легкі тілесні ушкодження першому військовому,було встановлено військовослужбовця Старшину Ігоря Ніколюка.

Наразі він підозрюється у вчиненні злочинів за двома статтями Кримінального кодексу України:

* ст. 44 (Умисне легке тілесне ушкодження);

* cт. 158 (Порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості).

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Ігор Ніколюк
Статус: На волі
Додаткова інформація:
За данними керівництва ЗСУ - Даний співробітник звільнився з лав ЗСУ 21.10.2024 р, та вступив на службу до лав поліції,а саме до ГУНП м.Київ. Про поточне спеціальне звання підозрюваного та посаду в ГУНП на данному етапі слідства невідомо.

ДОКАЗИ

Доказ №0001 |ВС Ігор Ніколюк
p.s: тайм коди: 2:30 початок

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В Процесі.
Заступник голови ГУСБ м.Кихв Полковник СБУ - Коді Диктатор

Підпис:

підпис криміналки.PNG

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
1729598189127.png
Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
22.10.2024
.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я - Заступник голови ГУСБ м.Київ Полоквник СБУ Коді Диктатор 20.10.2024 р близько 22:20, рухаючись на службовому транспорті поблизу аеропорту Бориспіль, помітив пошкоджений транспорт одного військовослужбовця,який перевозив військову техніку на ВЧ. Після недовогої розмови з самим ВС я визначив що він наразі очікує на допомогу,для ремонту транспортного засобу. На посту патрульної поліція де це відбувалося також стояв інший транспортний засіб,з якого вийшов інший військовий,після чого він застосував спец.засоби,а саме тайзер та кайданки проти свого колеги,який перевозив військову техніку,про якого йдеться раніше. В результаті перевірки службового посвідчення ВС який раніше наніс легкі тілесні ушкодження першому військовому,було встановлено військовослужбовця Старшину Ігоря Ніколюка.

ДОКУМЕНТАЦІЯ

(а) Доказ №0001 |ВС Ігор Ніколюк
p.s: тайм коди: 2:30 початок.

(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтями Кримінального кодексу України:

* cт. 158 (Порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості).

Заступник голови ГУСБ м.Київ - Коді Диктатор
Підпис:

%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-png.252345

Вкладення

• підпис криміналки.PNG
    підпис криміналки.PNG
    11.1 Кб · Перегляди: 137

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
кримінальні справи лого МВС.gif
Подільський Край, КИЇВ,
22.10.2024.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я - Заступник голови ГУСБ м.Київ Полоквник СБУ Коді Диктатор, розглянувши повідомлення про злочин №0021, що надійшов від Коді Диктатора та матеріали перевірки

ВСТАНОВИВ:

Я - Заступник голови ГУСБ м.Київ Полоквник СБУ Коді Диктатор 20.10.2024 р близько 22:20, рухаючись на службовому транспорті поблизу аеропорту Бориспіль, помітив пошкоджений транспорт одного військовослужбовця,який перевозив військову техніку на ВЧ. Після недовогої розмови з самим ВС я визначив що він наразі очікує на допомогу,для ремонту транспортного засобу. На посту патрульної поліція де це відбувалося також стояв інший транспортний засіб,з якого вийшов інший військовий,після чого він застосував спец.засоби,а саме тайзер та кайданки проти свого колеги,який перевозив військову техніку,про якого йдеться раніше. В результаті перевірки службового посвідчення ВС який раніше наніс легкі тілесні ушкодження першому військовому,було встановлено військовослужбовця Старшину Ігоря Ніколюка.

Наразі він підозрюється у вчиненні злочинів за двома статтями Кримінального кодексу України:

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтґями 44 та 158 Кримінального кодексу України
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Заступник голови ГУСБ м.Київ - Коді Диктатор
Підпис:

%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BC%D1%96%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-png.252345

Останнє редагування:

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
25/10/2024

ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, заступник голови ГУСБ м.Київ - Коді Диктатор, 24 жовтня 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0021

Ім'я та прізвище допитуваного: Ігор Ніколюк
Дата народження: 23.03.1998
Місце проживання: Відсутнє (На базі організації)
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: Головне управління Національної поліції м.Київ
Контактний номер: +380982281985

Під час допиту вдалося встановити наступне:

Допит Ігоря Ніколюка проходив досить стабільно. Стабільність проявлялась не тільки у відповідях підозрюваного а і у не досить затяжних пазухах після заданих питань та доповнення відповідей на них. В цілому підозрюваний відповідав майже на всі питання чітко та зрозуміло Ніколюк не часто плутався у свідченнях про події які сталися на патрульному посту 22.10.2024 р. Його свідчення були досить правдиві але не завжди відповідали дійсності. Підозрюваний в ході допиту признав свою вину у скоєному та визнав що готовий понести покарання. Допитаний поводив себе досить стримано та в межах поставлених норм,з його боку порушень зафіксовано не було.

Допит (a) Відеоматеріал №1: Допит по справі №0021 | ВС Ігор НІколюк
p.s : визнання вини тайм код: 6:58
Заступник начальника ГУСБ м.Київ Полковник СБУ - Коді Диктатор
Підпис:
1729860441614.png

Коді Мерфі

Козак
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
58
Реакції
13
Бали
11
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
25/10/2024.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, заступник голови ГУСБ м.Київ - Коді Диктатор, розглянувши матеріали кримінальної справи №0021, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №0021 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Заступник начальника ГУСБ м.Київ Полковник СБУ - Коді Диктатор
Підпис:
1729860441614.png

Останнє редагування:

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253

офіс ген прока.png

Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

31.10.2024.

ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до суду

Я, Генеральний Прокурор Андрій Хідейоші, розглянувши матеріали кримінальної справи №0021, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0021 на розгляд в суд.

Генеральний Прокурор - Андрій Хідейоші
підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі