СБУ м. Київ | №0026 | 73/110 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
JZPLTMQ.gif

Головна інформація

Статус справи: Відкрито
Дата відкриття: 07/11/24
Головний слідчий: Едуард Кочудан
Слідча група: Едуард Кочудан, Ростислав Котигорошко, Олександер Соколов

Опис

Я, старший лейтенат СБУ м. Київ - Едуард Кочудан, доповідаю: я, старший лейтенат СБУ м. Київ, Едуард Кочудан, 7.11.2024, о 11:50, перебуваючи у патрулі, проїжав повз ГУНП м. Київ і побачив наступну картину: сержант НПУ м. Київ Олексій Сталкер взяв службовий автомобіль маркою Skoda Rapid та почав штовхати даним автомобілем автомобіль маркою Renault Duster, який перегороджав вхід до ГУНП. Тим самим даний співробітник НПУ пошкодив як і службовий транспорт, так і транспорт громадянина та порушив ККУ ст. 73 та ст. 110

Фігуранти спрви

Іʼмя: Олексій Сталкер
Статус: На волі
Додаткова інформація: Співробітник НПУ м. Київ

ДОКАЗИ
Запис із боді камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі

Старший лейтенант СБУ м. Київ - Едуард Кочудан
Підпис:
1730977827521.png

Останнє редагування:

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
07/11/24.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, старший лейтенант СБУ м. Київ - Едуард Кочудан, доповідаю про те, що: 7.11.2024, о 11:50, перебуваючи у патрулі, проїжав повз ГУНП м. Київ і побачив наступну картину: сержант НПУ м. Київ Олексій Сталкер взяв службовий автомобіль маркою Skoda Rapid та почав штовхати даним автомобілем автомобіль маркою Renault Duster, який перегороджав вхід до ГУНП. Тим самим даний співробітник НПУ пошкодив як і службовий транспорт, так і транспорт громадянина та порушив ККУ ст. 73 та ст. 110

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 73/110 ККУ.

Підпис:
1730979011447.png

Ростислав Котигорошко♡

Пенсія |06| Подільський Край.
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
62
Реакції
63
Бали
23
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
08/11/24.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник СБУ м.Київ Ростислав Котигорошко, розглянувши повідомлення про злочин №0026, що надійшов від старшого лейтенанта СБУ м.Київ Кочудана Едуарда та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
7.11.2024, о 11:50, Едуард Кочудан перебуваючи у патрулі, проїжав повз ГУНП м. Київ і побачив наступну картину: сержант НПУ м. Київ Олексій Сталкер взяв службовий автомобіль маркою Skoda Rapid та почав штовхати даним автомобілем автомобіль маркою Renault Duster, який перегороджав вхід до ГУНП. Тим самим даний співробітник НПУ пошкодив як і службовий транспорт, так і транспорт громадянина.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 73 / 110 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 73 та 110 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Полковник СБУ м.Київ- Ростислав Котигорошко

Підпис: __
ABc_R._Kotygoroshko_.png.jpg
__

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
Подільський край, КИЇВ,
11/11/24.

JZPLTMQ.gif

ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, старший лейтенант СБУ м. Київ - Едуард Кочудан, 10 листопада 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0026.

Ім'я та прізвище допитуваного: Олексій Сталкер

Дата народження: 22.07.1999

Місце проживання: М. Київ, вул. Іллікова, 7 (9)

Громадянство: Українське

Місце роботи або навчання: ЗМІ

Контактний номер: +380 979 826 223
Під час допиту вдалося встановити наступне: Під час допиту Олексій Сталкер, співробітник НПУ, поводився вкрай спокійно й стримано, без проявів хвилювання чи агресії. Він рішуче заперечував свою провину, незважаючи на обставини, за яких штовхав інший автомобіль своїм службовим транспортним засобом марки «Шкода».

За словами Сталкера, він вважав свої дії абсолютно обґрунтованими та правомірними, тому не визнавав себе винним у завданій шкоді. Автомобіль «Рено Дастер», який постраждав у результаті його дій, був для нього лише частиною необхідного заходу. На питання слідчого про причини та обставини інциденту Олексій залишався непохитним у своїх твердженнях про правильність своїх дій.

(a) Відеоматеріал №1: video
Підпис:
1731324918292.png

Останнє редагування:

Едуард Кочудан♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
383
Реакції
414
Бали
68
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

11/11/24.

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Старший лейтенант СБУ м. Київ - Едуард Кочудан, розглянувши матеріали кримінальної справи №0026, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0026 на розгляд прокуратури Подільського краю з подальшою передачею до суду.

Підпис:
1731333588915.png

👑Андрій Репецький👑

06| Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
3,153
Реакції
1,077
Бали
253
офіс ген прока.png

Подільський край, КИЇВ,

Офіс Генерального Прокурора.

13.11.2024.

ПОСТАНОВА

про передачу кримінальної справи до суду

Я, Генеральний Прокурор Андрій Хідейоші, розглянувши матеріали кримінальної справи №0026, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:

У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:

1. Передати кримінальну справу №0026 на розгляд в суд.

Генеральний Прокурор - Андрій Хідейоші
підпис.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі