СБУ м. Київ | №0042 | 122/117 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
JZPLTMQ.gif

Статус справи: Відкрито
Дата відкриття: 18/11/24
Головний слідчий: Олександр Джеффери
Слідча група: Олександр Джеффери,Дмитро Хліманцов

Я, Полковник СБУ м. Київ -Олександр Джеффери , доповідаю: я, Полковник СБУ м. Київ, Олександр Джеффери , 18.11.2024, о 19:57, перебуваючи під прикритям мною були промічені порушення від співробітників НПУ К які порушили законодавство України та свої права. Тим самим дані співробітники НПУ пошкодили транспорт громадян та порушили ККУ ст.122,ст.117

Фігуранти спрви​

Іʼмя: Оля Никифорук,Євген Сахно
Статус: На волі
Додаткова інформація: Співробітник НПУ м. Київ

ДОКАЗИ
Запис з боді-камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ
В процесі

Полковник СБУ м. Київ - Олександр Джеффери
Підпис:
ee6v6p6t.png

Олександр Джеффери

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
434
Реакції
337
Бали
123
JZPLTMQ.gif
Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
18/11/24.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Полковник СБУ м. Київ - Олександр Джеффери, доповідаю про те, що: 18.11.2024, о 19:57, перебуваючи під прикриттям, проїжав повз ГУНП м. Київ і побачив наступну картину: працівники НПУ м. Київ Оля Никифорук та Євген Сахно взяли службовий автомобіль маркою Toyota Camry та почали відкривати вогонь по Полковнику СБУ Д та по моєму авто де своєю не професійністю поранили мене, чим порушили ККУ ст. 122 та ст. 117

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 122/117 ККУ.

Полковник СБУ м. Київ - Олександр Джеффери
Підпис:
ee6v6p6t.png

Останнє редагування:

Дмитро Хліманцов

Поважний гравець
Реєстрування
4 Вер 2023
Дописи
303
Реакції
168
Бали
48
1731960287335.png
Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
18/11/24.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Генерал СБУ м.Київ Дмитро Хліманцов, розглянувши повідомлення про злочин №0042, що надійшов від Полковника СБУ м.Київ Джеффери Олександра та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:
Олександр Джеффери 18.11.24 о 19:57 перебуваючи під прикриттям, їхав повз ГУНП м. Київ і побачив наступну картину: працівники НПУ м. Київ Оля Никиференко та Євген Сахно взяли службовий автомобіль маркою Toyota Camry та почали відкривати вогонь по Полковнику СБУ Д та по моєму авто де своєю не професійністю завдали поранення.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 122 / 117 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 122 та 117 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Генерал СБУ м.Київ - Дмитро Хліманцов

Підпис: HLIMANCOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі