СБУ м.Київ | №0055 | 69 ККУ,78 ККУ | CLOSED

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Романюк

Г ААУ | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
254
Реакції
165
Бали
103
JZPLTMQ.gif

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ЗАКРИТО
Дата відкриття: 16/12/2024.
Головний слідчий: Кирило Романчук.
Слідча група: Дмитро Менлелєєв,Олександр Станкевич.

ОПИС

Я Підполковник СБУ м.Київ Кирило Романчук та Старший сержант СБУ м.Київ Дмитро Комарницький 16/12/2024 о 22:15 під час патрулювання прагнули заїхати у м.Дніпро, та побачили як громадянин на ОТЗ марки Rolls-Royse Phantom з Д.Н.З. А777А перетнув блокпост Дніпро-Харків не зупиняючись, я увімкнув світло-проблискові маячки та надав наказ о зупинці, громадянин Олександр Немторович не виконав наказ о зупинці після чого ми відкрили вогонь по колесам, після того як авто було зупинено Олександр Несторович вибіг з авто та почав тікати після чого я використав спец. засіб "Тайзер" та "Кайданки", громадянин був доставлений до ГУНП Д для проведення процесуальних дій, а саме: втановлення особи, обшук та поміщення у ІТТ.

-Стаття 78. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.
-Стаття 69. Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Олександр Несторович.
Статус: Ув'язнений.
Додаткова інформація: Червоний костюм з рогами.

ДОКАЗИ

Докази з боді камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Підполковник - Кирило Романчук

Підпис:Кр

Останнє редагування:

Кирило Романюк

Г ААУ | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
254
Реакції
165
Бали
103
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.

16/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник - Кирило Романчук, отримавши вилучені матеріали для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження матеріалів.

ВСТАНОВИВ
12 місяця 2024 року, у 23:13 було проведено експертизу матеріалів, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0055. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Кирило Романчук.
Результати експертизи:Було встановлено що це зброя типу м4 калібру 5.56

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Відеозапис
video

Останнє редагування:

Кирило Романюк

Г ААУ | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
254
Реакції
165
Бали
103
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,

16/12/2024.

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник - Кирило Романчук, отримавши вилучені речовини для проведення експертизи, провівши спільно з медичним експертом дослідження речовин.

ВСТАНОВИВ
12 місяця 2024 року, у 23:11 було проведено експертизу речовин, вилучених у фігуранта кримінальної справи №0055. Експертиза проходила у складі працівника МВС – Кирило Романчук.
Результати експертизи: Було встановлено що це наркотична речовина а саме Петрушка

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ
Відеозапис
video

Останнє редагування:

Кирило Романюк

Г ААУ | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
254
Реакції
165
Бали
103
JZPLTMQ.gif

Подільсикй край, КИЇВ,
16/12/2024.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
Я, Підполковник - Кирило Роианчук, доповідаю про те, що: *16/12/2024 22:14,Я Підполковник СБУ м.Київ Кирило Романчук та Старший сержант СБУ м.Київ Дмитро Комарницький їхали у патрулі областю.Хотіли заїхати у місто Дніпро і бачимо що громадянин на авто rolls-royce прорвався через БП.Ми поїхали у погоню було надано 3 мегафони про зупинку ОТЗ біля узбіччя.Громадянин проігнорував усі попередження після чого було відкрито вогонь.Особа намагалася втекти але її було затримано. Після чого доставлено до найблищого ІТТ. Міранда була зачитана від адвоката відмовився.Було проведено поверхневий обшук та виявлено Зброю типу м4 15шт та петрушку 18шт.Згідно чого особа порушила 69 Статтю ККУ(Зберігання нелегальної зброї) 78 Стаття ККУ (Зберігання наркотичних речовин).Після чого була ув'язнена.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69 ККУ,№ 78 ККУ.

Останнє редагування:

Олександр Станкевич..

Из грязи в князи
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
263
Реакції
254
Бали
83
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
17/12/24.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Олександр Станкевич, розглянувши повідомлення про злочин №0055, що надійшов від Підполковника Кирила Романчука та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

Підполковник СБУ м.Київ Кирило Романчук та Старший сержант СБУ м.Київ Дмитро Комарницький їхали у патрулі областю. Хотіли заїхати у місто Дніпро і бачили, що громадянин на авто rolls-royce прорвався через БП. Вони поїхали у погоню було надано 3 мегафони про зупинку ОТЗ біля узбіччя. Громадянин проігнорував усі попередження після чого було відкрито вогонь. Особа намагалася втекти але її було затримано. Після чого доставлено до найблищого ІТТ. Міранда була зачитана від адвоката відмовився. Було проведено поверхневий обшук та виявлено Зброю типу м4 15шт та петрушку 18шт. Після чого особа була ув'язнена.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 69 та 78 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 69 та 78 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Полковник - Олександр Станкевич
Підпис: Станкевич

Останнє редагування:

Кирило Романюк

Г ААУ | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
254
Реакції
165
Бали
103
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
17/12/2024.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного

Я, Підполковник - Кирило Романчук, 12 місяця 2024 року, допитав підозрюваного у справі №0055.

Ім'я та прізвище допитуваного:Олексвндр Несторович
Дата народження:06.07.2000
Місце проживання:Київ
Громадянство:Українське
Місце роботи або навчання:Різноробітний
Контактний номер:+380972299942

Під час допиту вдалося встановити наступне: *Особа придбала наркотики у великого синдикату через підставних людей.Спільників в цій справі немає.Зброю людина знайшла у квартирі котру придбала від держави можлива підстава.На питання чи знаєте ви людей які користуються такою зброєю людина сказала не спілкуюсь.*
Відеоматеріал :
video

Останнє редагування:

Кирило Романюк

Г ААУ | Західна Україна
Реєстрування
14 Жов 2023
Дописи
254
Реакції
165
Бали
103
JZPLTMQ.gif

Подільський край, КИЇВ,
18/12/2024.
РАПОРТ
про дострокове закриття кримінальної справи

Я, Підполковник - Кирило Романчук, заявляю: мені не вдалося арештувати фігуранта справи №0055 через - *Відсутність доказової бази*
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі